1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скок во развој кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од Lady.Luck, 2 февруари 2014.

1. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.482
    Допаѓања:
    2.092
    ее заборавив дека имам лулашка на тераса, ете ми даде идеја кога ќе се стопли со неа во раце на лулашка пола ноќ можда поише ќе поспијам :rofl:

На Baby warrior и MariaBouli им се допаѓа ова.
  2. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.845
    За спиењето и дојдов да прашам еве веќе 2 недели не можам никаков ред да и фатам. Успивањето е невозможна мисија. Очи и се лепат а не се дава за жива глава со саати се успиваме за да поспие 15 мин. Сама сум по цели денови со неа жива ненаспана сум и јас, спијам кога дремнува и она зошто ноќеска станува по 100 пати.
    За однесувањето сум искрено малку загрижена. Станата е агресивна, може малку тежок збор е тоа за бебе, и разбирам дека уште не знае како да ги изрази чувствата ама сите имаме гребаници од неа. Се плашам пошто треба да тргне во градинка во август а со други дечиња не е баш пријатна иако сака друштво, ама себична е и инаетчика. Со 2 месеци постаро бебе од неа си играа тоа машко плачеше од неа, го шутира, го влече…не знам…

3. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.482
    Допаѓања:
    2.092
    Мојава нема проблем со успивање и ретко кога и да имала ама со станувањата да не коментирам, не ги бројам одамна и не глеам на саат кога станува. Да не те плашам ама кај нас пројде скокот, тргна во градинка и дупло поише станува од што цело време е со мрсули или кашла и капак на се вади и двојки и четворки и не знам више што све ја мачи. Така да скок не скок, мене ми е сеедно, веќе се навикнав да спијам така раштракано со будења од што ова си трае баш од роденденот а веќе е 13ипол м. За однесувањето не знам што да ти кажам, пу пу во тоа немала некоја посебна промена но секое дете своја приказна, секое на различен начин поминува низ новите вештини и работи кои ги сознава. Можеби е понапредна пример во тоа што сега го учи и не знае како да се справи со емоциите. Не и се секирај за во градинка, таму се обично бајчиња сите хаха. Мојава цела затната, отечена со забите, ќенкава, а во градинка викаат гајле нема си игра си јаде си спие. За градинка само маката се разболувањата ама тоа е, мора да стекнат имунитет.

На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.673
    Допаѓања:
    18.441
    Мајки која недела е 6ти скок??

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.862
    Допаѓања:
    2.660
    34-37

6. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    6.985
    Па дааа бе :D вчерс ми вика другарка до роденденот издржи уште нкоја недела ново дете ќе имаш после :rofl::rofl::rofl: ново дете полошо 8)