Хахаха остај постарите Мајки млади тазе коа ќе ми кажат што е вака нервозна бе , грчеви да не има уште чим прета со нозете вака Толку жички ми се спојуваат
Најдов даа... Пишувс дека во овој скок некои бебина влегуваат порано а некои подле 12 недела.. Ние еве сме 13 крај според термин и цела нед е плачлив а се тргнам плачи.. А го оставсм плачи не му е погодено никако ни легнат ни враце.. Навечер се буди многу на сат и пол на два .. Вечер ненаспана дење до него, во тоалет не смеам.. Дали уште трае тој скок нз
8 ми меец најтежок месец, будење на пола сат, неспаност,плус вадиме заби. Се поклопи се.. Во 9ти месец како е, да си се припремам,очиве ми капат..
Петти скок WOW. Втор пат оваа недела се буди во 3 ноќеска и си игра до 5. Дневните дремки пореметени, два пати спие по 20мин и се успива само во раце. Ако успеам да го ставам во релаксатор мора да ме држи за рака, ако се оддалечам 2 метри одма се лути, почна да фрла играчки и цуцла, цица како новороденче и ми ја гризе брадавицата Не сака ама буквално ништо, не се интересира за ништо, само јас да сум до него и или ми ги лиже рацете или се бутка во гради. Кога го оставам во кревет да спие, не дај боже да се разбуди, пишти како од грчевите и ајде одново заспивање. Кај и да е, ќе ми треба физикална.
Абе не мора да значи, јас од четвртиот се плашев од муабетите тука, а добро поминавме. Ама ако ве дрма, спремај се стварно јако дрма
Елај си @Jana06 седи до мене,ни треба алкохол,ама со чај и маст за кичма ке се задоволиме Добра вест,еве поминува,од вчера се претвори во насмеано и супер расположено бебе.Спиевме двете до 10 утрово.Ми требаше,”батеријата” на 0 ми дојде,ке паднев негде. Иначе,4ти скок речиси и да не го осетив,ама овој ме утепа. Неколку пати морав да седнам на шоља со неа во раце,оти ке се помочав,е до толку не ме оставаше да мрднам. Плус,навикната на мирно бебе,ептен како шок ми дојде,не ја препознавав на моменти.Најтешко ми беше спиењето на цицка навечер,ја користеше ко цуцла,бев во искушение да дадам ад пред спиење само да врзам сон да издржам.. За ручек ги дојадував нејзините каши,си ставав сол само Среќа,траеше околу 2,5 недели,еве не денес наспани и среќни.
Јас веќе си купив пивце Знам дека треба нешто појако ама јбг, не дека ќе ме остави и пиво да пијам. Тоа ќе те прашував колку ве држеше зашто кога ќе видам на апликацијата уште 21 ден ми се лоши. Па и со ова времево мигрени ме стегаат, ужас. Што можам да се напијам против главоболка знае некоја?
И ние еве уште една недела од 4ти скок и не го осетив Значи може 5ти ќе го осетам хаха И тој трае подолго нели 4 недели?
Леке 6 скок е катастрофа секоја вечер се буди по два саати како бебе кога беше Уште 24 дена како ќе издржам не знам
Јас имам среќа досега не не дрма 5-ти скок си спие и преку ден и навечер, има исклучоци ама ретки се за среќа.. Што учат после овој скок? Јас забележав дека сака да лази кога е на под се врти на меше крева газе и се турка со нозете нанапред и така и до 1-1.5 метро или дури е му здосади па се врти и си пее Прашував пред некој ден во темата од 6-12 и овие биле почетни фази за лазење...
Тоа со сивата боја што мислиш дека е шести скок е само една кратка фаза што во втората слика е објаснета.
Оооо јас за тоа мислев дека е 6ти скок хаха а гледам 2 недели оффф Еее Фала ти многу на разјаснувањето