17 нед сме ние.. И цела недела одбива да цица бега од храдата.. Тоа е најаката каракѕеристика што после плачење, кенкање неспиење ми е сето на игра верувај... Постресно од нејадењето нема
Точно , внесен ми е термин за пораѓање . Меѓутоа, не ми се поклопува app со однесување на бебе . Незнам кај терам од 2 октомври . Повеќе вришти од колку што спие , не цица.... бебе ме вади од памет Според app имам сончеви денови од 4 ноември
Ја го внесов терминот на раѓање разлика со терминот на пораѓање ми е 7 дена И еве ми се поклопува според раѓање 5та недела ми е оваа и го поминуваме скокот Бар јас така мислам ќе знам за 2 недели дали било тоа
Morkivce Некои велат можи и порано да почни некој ден ќе си го сетиш бебе.... Кај нас сите скокови досега се со губење спетит и штрајк со глад.. Мм немирно спиење и будење 10 патии
Верувам.. Напнат момент е многу оти знам дека е гладеннеможи да не е .. А не сска града.. Исто 1 и 2 скок ми офбиваше кога беше бебе само навечер и тоа траеше 3 4 дена сма се молзев и м давав од шише пиеше.. И како порасна почна да разбира и сега шише не прифаќа никакво..
ние касниме со скок или почнаа грчеви на 2 месеци؛ нз што е ама излудевме, урлање со саати, неќе цицање, ништо неќе؛ нз како да и помогнам
Дај Боже и кај нас бргу да помине, денес еве цел ден е поспана, вчера вечер се будеше цело време Да, менталниот развој се развива според датумот на зачнување, а не на раѓање.
Значи има денови кога е супер ,денови кога е катасрофа ,како вчера и денес плус на точно 4 мес бебе мое научи сама да се превртува и сега не застанува ,чудно ми е како се поткрева цела како да ќе седне ,женскиве бебиња очигледно се понапредни некако.
Дали што е во скок али бебе буквално вресна во сон,омг од памет ме извади еве сега. Инаку само се штрекнува овие денови преку ден. Во 4ти е
За тоа со кревањето ист случај сме, кога бевме на ехо за колкчињата докторот рече седнување никако до 6 месеци, а нашава в раце е скоро па во седечка позиција, веќе не сака да лежи тоа одамна не е интересно, дури и во транспортерот почна да се исправа. Единствено во релаксатор некое време е мирна, а тоа не е баш многу време да може да се сработи нешто по дома Четвртиот скок баш ме измачи
И мене Според апликацијата уште 4 дена до 5.скок Да очекувам поолеснително или да си терам вака( и онака свикнав)