Лугенца,можно е во 4тиов скок да му се вратат грчевите на бебуш? Секоја нок од 4h до 7.30 се грчи и прди...
Ние сме 18 недели, според табелата во 4тиот скок, во 3 сабајле се разбуди за цицање, ама место да заспие почна да урла да вришти како да го колам, едвај заспа накај 5 ипол и се будеше на 20-30 мин исто со вриштење, од памет се извадив. Денес е добар. Се надевам дека е од скокот зошто никогаш не бил ваков.
Ние изгледа го поминавме громчето, добар е, мниогу спие, ама си ја бара цуцлата. Градиве изгледа не им требаше многу за да намалат производство на млеко, пред да фати скокот му прскаа, се давеше на моменти, сега не прскаат веќе. Цица, ама не често како порано. Муабетџија стана сега повеќе и ме гледа како да ми се восхитува Столицата му е деновиве потечна, количински помала и поретка. Се замарам да не е гладен. Одложувам вакцина поради ова ама не можам долго, уште десет дена 12 недели ќе биде.
Купено, стигнато, супер изгледа Ќе го наместиме денес утре, ама сигурна сум дека ќе биде одлично фала ти уште еднаш
Мило ми е, со здравје да се користи, да си го гледате бебушко. Но во стоење, а очите на патот додека се вози!
во кој скок сте? и мене нешто ми ги продолзи интервалите за цицање, спиеше од 2 до 7 сабајле што е чудно, малце цица, гради меки؛ Залепена до мене да се гушка и да спие а претХодно сакала сама؛ вакцините треба да ги одлозиме?
Во втор сме. Не, јас ја одложувам за наредната недела дека ми е чудна столицата и не цицаше па го посматрам. Се опраи цицањето сега малку, столицата уште е течна, а не е пролив
5ти скок хронично ненаспана, преку ноќ во сон плаче, во кола никако не сака плаче(кога ќе заспие ја ставам), по цел ден во раце уште 3 недели лудница ќе фатам
Многу тешко го поминавме третиот скок. Сегс ми пишува заедна недела 4тиот да го очекувам само што се оправивме пак... Се надевам овој ќе мине полесно зошто нерви немам веќе. Од бебе кое заспиваше само сега заспива тешко со нишкање. Стандард ќе си поплаче минута две па ќе заспие. Како ли ќе биде во следниот скок....
Трети скок ужасен. Баш денес ни беше громчето. Се тегне на градата, цел ден не е спиена. Од 7 кога е станата еве уште не можам да ја успијам. Цел ден кенка и не и е погодено. Ми иде лудница да фатам ми се спие ми се плаче убаво си се пожалив
Во 4 скок е уште бебево, не сака да цица преку ден, на вечер си цица нормално, му дадов од шише сакаше, но не сакам да му давам насекое да не го одвикнам. Ова со нецицањево ептен ми е стресно , еднаш дури и не ни излезе млеко од стрес, ако го местам со плачење.Плачи за се и сешто, многу се возбудува не можам да го заспијам, во раце сака ама ич да не мрдам ко робот некој да стојам. Не знам шо сака ни тој не знај, се му смета. Го заспав во количка со многу возење низ соба. Ова со времево шо е заладено и воздухот загаден ич не ме бендисува. Winter is coming. Ќе се затвориме дома изгледа. Па и со коронава не е за одење никаде. Инаку бебе многу се лигави се сака во уста да пикни, да не се спрема за заби да вади. И се научил да кашла ако не му е по ќеф нешто , то му е предупредување пред плачење. Нешто шо ме бендисува е шо се смеј многу гласно. Можи и треба да се сврти на меше уште се мачи не знае. Го играме многу цел ден сме на него посветени, ко некој цар е. Али то е ќе помини и овај период.
I feel you, ќе помине, ќе дојде друг скок и така, само ние паѓаме во искушение кога се во скок да отстапиме од принципите и да му пореметиме нешто или да му створиме навика како јас со цуцлата. Оди земи му ја сега да те видам Раце синко1 пикаше исто мнигу рано ама тоа не значи дека заби му растат, се осознава себеси и околината, ги пробува што вкус имаат, што материјал се и сфаќа дека се негови Заби дури на 8 месеци извади а само ми збореа од страна дека ете кај и да е ќе му никнело За кашлањето исто, еве моево помало е, го применува тоа или кенка со тон како " ее више "
Поголемото нејќеше исто и после на 4 месеци исто во некој скок бевме ја фати и на година ипол со плачење едно недела две ја одвикна
Не, таа што ја понудивме ја прифати, анти колик на бејби нова со сплескан долен дел. Такви имав купено. После на бејби лав имавме дома поклон ни беа. Со ова купив томи типи единствениот пат кога влегов во аптека пред пораѓај и тоа само тие беа две во комплет од 0 до 6 месеци. Ги грабнав набрзина колку да имам дома. Бев скептик дека ќе ги прифати дека многу големи ми се, уште на моменти се дави додека ја погоди.