Моето такво стана после четвртиот скок. Иако подолг само неколку дена беше неподносливо, а третиот скок беше хаос целата недела. Исто почна и да се буди многу почесто навечер и нема шанси да заспие сам како порано
Незнам кај нас третиот неккао долг ми ссе чини беше повеќе од една недела (или поради вакцината пред скокот беше кенкав и намален апетит па ми се сппија) и сега за кратко пак скок немоам при себе да си дојдам . Најголем проблем ми е јадењето се друго ќе истрпам но кога одбива д ајаде и плаче додека се храниме стварно не можам за четвртиот се надевам полесно ќе го поминеме. Се приближува за 5-6 дена
На апликацијава по термин кажува за 5 дена а по датум на раѓање за 1 а он од вчера почна да збеснува ајде нека мине поскоро
И мене ми вика за 4 дена скок до вчера супер спиеше денски денес задремува само по 10-15 мин Што да очекувам во втор скок?
Да има апликација wonder weeks се вика и тсму ти пишува кога во кој скок е и шти се случува во тој скок
Па шознам не е многу скапа. Инаку ако сакаш пиши ми лп на мојатс ќе ти пресметам кога кој скок ти е . Ќе ти пратам screenshot чисро за ориентација .а на вебимаш во кој скок што се случува ќе ти испратам линк https://www.thewonderweeks.com/the-mental-leaps-and-wonder-weeks/