Заврши 5ти скок, а бебе веќе 1 недела плаче во сон. Не знам по колку пати станувам навечер да ја смирам. Од скокот е? Аман, дали има крај ова. А сабајле се буди расположена ипол. Јас ваква
И кај мене беше така и се чудев, ама излегле две долни запчиња сега се врати во нормала спие од 19h do 6 со едно будење за млеко во текот на ноќта
Јас гледав баш да не има нешто. Не и е ни набабрено местото, а камоли запче да има А кога ја заспивам обавезно корне коси, се фаќа за уши.. сега и плачењево плус. Налет..
Ima li skok vo 12 mesec. I sto da ocekuvam, od mirno bebe koe lesno zaspiva sega stana nemirko place pri zaspivanje, i preku vecer place inace ni izleguvaat i 3
Кате на мојата не и беа воопшто набабрени непцата,преку ноќ буквално искачаа заби.Чим квичи во сон и се кубе мислам дека е ке излезат кај и да е.
Ќе сака ли некој што ја има апликацијата да ми сликне што се случува во 4ти скок?До сега го осетив со мнг чести будења во текот на ноќта и висење на града и немирно спиење ,а вчера и денес малата не плаче туку се дере смешна е мнг ама почнува и да ме секира.
мозно ли е скокот да се поклопи со датум на раѓање? почна да ми менува спиење, а и други активности што ги има во 4скок؛ Кога ќе се навратам назад секогаш сме имале мирни скокови ама изгледа не се совпаѓале со датум؛ и др мајки прашуваа па мозе не сме единствени
епа дете почна почесто да се буди, потешко заспива, станува со плачење, кај други вришти, почесто е гладна؛ Фаќа веќе тропалки сама и бута во уста и ако не и успее се нервира