Cега е до 20 илјади метри, до 37 илјади метри ли треба да се качи? ако е така уште едно 50тина минути ќе биде таму
Толку мислам требаше, кај и да е, за толку време, ќе стигне таму, а знам за 20 минути треба да се спушти, 1000 км на час.А може и не е за 20 минути Барем колку што прочитав.
Поентава ајде немаме што да праиме, па ќе скокаме од вселена, или пак РедБул ти дава крила Се шалам, ајде која и да е поентата, ќе е интересно изгледа ваКа треба да биде скокот?? http://www.youtube.com/watch?v=VCqnQq86 ... ure=relmfu
Дузи, целта му е да стане првиот човек кој со тело го пробил звучниот ѕид. Инаку падот ќе трае 5 и пол минути и треба да го отвори падобранот на 1524 метри. А за колку време ќе достигне 36.576 метри. Моментално е на скоро 26.000? Едит. Да си одговорам. Има уште 20-тина минути. За два часа треба да ја достигне висината.
Леле ако се направи плескавица,кој ќе му го бере гревот. Ќе биде најепик хорор дешавка на планетава земја. Сфаќам екстремни глупости,ама ова е врвно. Не знам што цел постигнува. Небото (не) е лимит?! Или?!
Хаха леле се сложувам со Лилит.. Иако се подготвувал доста време сепак не е нормално ова.. Се надевам нема да оглуви Луд и поносан од Жељко
Леле како се наближува мене срцево се позабрзано ми чука. Кој знае како му е нему. Изгледа ептен смирен и сталожен. Секоја чест на храброста или пак на лудоста.