Би требало да паѓа со 1200 метри во секунда за да го пробие звучниот ѕид, а кај е ризикот од откажување на опремата, триење и притисок?! А и не знам дали е возможно да постигне толкаво забрзување. До душа не ни знаев за човеков до пред еден саат. Баш ќе прогуглам кои им се пресметките... Колку сака нека има експерти,гарантирам ќе се укака. Колку е вредно вакво нешто за некоја поента која можеш да ја постигнеш јадеќи багет на врвот на ајфиеоловата кула?! Не знам, нека се моли на гнасната вода со децата во Етиопија и нека ја постигне практично теоријата која вели дека водата ја менува структурата на зборови, звуци и енергија,што знам...нека донира крв...
леле и мене срцево ми чука си мислам дали ќе бидам сведок на рекорд кој ќе трае или сведок на еден неуспешен обид
Изгледа нема намера човеков да се симне,цел свет го чека Ко ќе се симнува да не отиде наместо во Америка,кај нас тука во Македонија Јас цело време мислам како ќе се симнува Доста му е веќе
А добро сега се намалува притисокот на воздухот,нема да направи балонов малку БУУУМ?! Ама ваљда го испуштаат по малку хелиумот?! Не го пратам чикава шо збори... Ме фаќа трема!
се извинувам за едно по друго мислење ама сакам да прашам од каде знае он да каде да слета мислам земјата е огромна може да слета у амазон к9ина европа било каде кај ќе го баараат ако може некој да ми каже
Братот немал доволно возбудлив секс на земјата изгледа! Лудак жити се! Инаку имам трема и ја И дебелиот белчо се поте се кладам!
Касно се уклучив, па ме интересира, скокна ли или допрва ќе скока, што прави, неможам да го следам овој што зборува.
Лилит, има некој вентил. Барем така слушнав. Од возбуда само зјапам во мониторов и јас слабо пратам шо зборат. Ајде уште малку...
Oвој дедово ако го грабнам со сукало, ќе му ги скршам наочарите од што е досаден, не знам кој е подосаден, феликсов, или овој
Кај тој што ќе слета Феликс, цела година среќа. Исто ко врапче да те пос*ало! Е така... Ојдов да го чекам Феликс пред зграда, со компјутеров.