I just jumped out of space. What the fuck did you do with your day? - Felix Baumgartner И одма почнаа да мрчат за ова еј, не ми се верува...ццццц....
Мислам дека го нема тој ова напишано, некако не ми е логично дека ќе твита одма кога ќе слета, а еве баш сега гледав го ставиле.
Сега читав зошо уствари скокнал. Онда...ајфиелова кула не е потегот...ама човече,пред 6 милијарди шупци да скокнеш... сите блееме у *плафонот* на светот и јадеме говна на интернет...мислам алал да ти е. Тоа е тој вистински момент - не ми е гајле шо зборуваат луѓето,иам идеја и цел, а има многу поголемо значење од дроља после сто уан најт стендс. Не,сериозно сеа. Браво! Муда за медаља... Ок,сериозно.БРАВО! Само маркетинг тимот на ред бул да пристапи сериозно кон нагласување - кидс донт ду дис ет хоум! Пошто има буквалисти!
И со право! Има и за што да се збори. Па доста ги гледавме вашите напрчени муцки и беспотребни статуси.
Браво! Ептен добро, секоја чест Феликс! Дури гледав мислам дека не дишев и јас од возбуда Уште еднаш браво, и со право треба да се збори-има за што.
Незнам оти Феликс не си рипна во Македонија, одма споменик ќе му напраевме во Скопје, секако има уште место.
Еве ви еден fun fact - типот на земја со капчето и наочарите, што му зборуваше цело време, е тој да ти бил Китинџер што го држел претходниот рекорд. Баш закон!
Дузенка, баш фин факт, иначе многу ме нервира малограѓанштината, што сега одма се мрчи за човеков, па успеал, шо не усмеете вие мајко му стара, нека му е со среќа гинисот и нека си свирка до крајот на животот, постигнал нешто. Ама нели македонче не е македонче ако не промрчи нешто
Го пробил звучниот ѕид, ги срушил рекордите за најдолг лет со балон, слободен пад од најголема височина и најбрз слободен пад, но не успеал да го собори рекордот за најдолг слободен пад...
Големо браво! Инаку на тв пинк рекоа дека снимката се емитува 20 секунди покасно,за да ако тргне нешто наопаку да можат да исклучат. И уште еднаш секоја чест за храброста! :up:
Феликс Баумгартнер постави рекорд во најбрз слободен пад во историјата! Имено, паѓаше со брзина на грчката економија.