Ја те разбрав во Ск има само во државна. Извини. Не знам за другите градови. Сори. Се надевам набрзо ќе ти одговорат.
Бесплатнен скрининг има само во Државна во Скопје но нема термини.А и на тие што им е закажано сега им ги откажувале термините така ми кажа мојот матичен
da pa doktorot mi rece ke mi prekazel kako ke bide situacijava za pocetok na maj treba.. niss ne se znae ke cekame
Здраво девојки, сакам да прашам дали во скоро време некој правел приска во државна, скринингот ќе го правам кај матичната, а прискава ќе морам во државна ако навистина мора и е задолжителна, ама со оглед на ситуацијава со коронава ич не ми се оди. Сеуште ли е задолжителна, знаете ли каква е ситуација ма ГАК?
Здраво женски некоја да има информација скрининг од 19 до 24 недела што се прави дали се откажани термините поради вирусов
Петровска и Димчев. Цена околу 4500-4600, за точна сума може да се јавиш во Систина. Само јави се со време за закажување, многу брзо термините им се пополнуваат.
Се јавив мене ми треба од 10 до 20 Април и ми кажаа деке се уште немале распоред за тогаш да се јавам во петок пак
Дали има некој правено 2 скрининг во плодност, кои тестови се вклучени како што и колку кошта? тенкју
Здраво, Да ми каже некој дали овие денови има правено втор скрининг негде на приватниве болници и која е цената? Кој доктор би го препорачале. Дали закажувањето оди брзо или да се јавам на време - имам уште 2 недели. Благодарам.
Јас правев втор скрининг во Систина кај Димчев, цената е 4600. Можеш да се јавиш уште сега да закажеш. Јас сум следната недела на трет скрининг кај него, закажав пред две недели.
Јас ќе бидам 28+5 кога ќе го правам. Димчев ми рече дојди од 28 до 30та. Не прашав за цена ама Не верувам дека има разлика со оглед на тоа дека и за прв и за втор платив 4600денари.
Мене ми наплатија 2650 бев 28недела, практично се води како обична контрола и кај мене плус мереше цервикс
Епа јас закажав како трет скрининг, не како обично ехо. Иначе за обично ехо кај матичната одам. Она мо мереше цервикс во 24та. Ќе видам, ќе пишам.
И јас така закажав, и мене ми рече дојди 28-29недела и гледаше ама толку ми наплатија. А мене постојано ми мери Димчев оти сум ризична со патологија. Матичниот ми мери на 2-3недели