Зошто приватно, земи си приоритетен упат за скрининг, јас така направив за првиот и сега за вториот со приоритетен ќе одам за Чаир.
Навистина има неодговорни матични. Не е фер. Кај мојава во петокот сестрата се јавуваше по телефони и им кажуваше за кога им закажале за скрининг. Убаво ти вика Нефертити, нека ти даде приоритетен упат. На првиот скрининг на гак кога бев, докторката ме праша дали сум со термин или со приоритет, значи и таму ќе ти завршат работа со приоритетен.
Незнаев дека прифаќаат со приоритетен, утре ќе го напнам да ми закаже. Ултра безобразни се, кај нивна грешка пак уште не спомнуваат дека има друга опција..
Девојки била некоја на прв скрининг кај др. Марија Христовска во Плодност? Требаше утре да одам кај др. Кристинка, но сега ме известија дека немало да оди на работа до следната недела и сега незнам кој да го барам друг доктор...
Zdravo zenichki Sakav da ve prasam dali zadolzitelno odete na tret skrining? Minatata nedela bev na kontrola kaj maticnata mi rece deka nema potreba da odam na tret skrinig deka ona gledala deka e se najnormalno... Sakam iskustvo od vas Blagodaram mnogu
Јас не бев на трет скрининг. Само на ехо идам. Можеби затоа што имав машала супер бременост. Уште да не ме клоцаше вака силно немаше да се осетам трудна
Провери на нивна страна има доктори Јас планирам другава недела да одам и јас сакав кај др. Кристинка пошто ја фалат ама ти викаш нема да е ама ај за секој случај ке прашам. Кој скрининг по ред ке го правиш ?
Pa ili kocovski ili samardziski na gak jas bev kaj kocovski super pominav mi objasnuvase mi pokazuvase
Можеби ќе биди тука наредна недела незнам, јас кај неа одев на прегледи досега и бев многу задоволна, но еве денес бев на прв скрининг кај Др. Марија и сум исто така премногу задоволна. Се ми објасни детално, можеби 30мин.и повеќе ме гледаше. Така да и неа еве би ти ја препорачала.
Здраво женски, Дали имате правено 2 скрининг во 21-22 недела кај Васо Коруновски , како сте задоволни од прегледот?
Закажав за втор скрининг кај доктор Елена Петрова во Ремедика на 11 Јануари. Прашањето ми беше дали кога закажувате преку телефон ви праќаат некаква потврда или само си одите на закажаниот термин и нема проблем? И уште нешто заборавив да прашам на телефон, па тие што сте правеле втор скрининг во Ремедика колку платите?
Јас правев втор скрининг кај неа.Само си закажуваш и тоа е тоа.Кога треба одиш на пултот да се пријавиш за кај си,за што си...и ќе почекаш да те повикат кога ќе ти дојде терминот Платив 4400'ден.Прегледот траеше повеќе од 30мин.Докторката детално гледаше се,ми објаснуваше кој орган што,како е.со еден збор задоволна бев.
Женчиња, втор скрининг правев пред недела, се е во ред, но матичната ми рече, имаш до 24та недела посебен скрининг за срце, јас вика не правам детален за срце, ама според ова што гледам рече не гледам проблем, но ти си знаеш ако сакаш да одиш на детален. Јас лично не бев за двете мои деца она баш ми рече. Ми ја препорача Ана Марија Шпишиќ од Чаир и Дракулевски од Систина. Сите ли вие имате правено детално скрининг за срце?