Dali bi mozele da mi kazite kako se dvizat cenite po privatnite bolnici za fetalen skrining i dobar doktor. Vi blagodaram
Не знам колку биле претходно, не сум била, сега првпат бев, за втор скрининг. меѓутоа задоволна сум, докторката е врвна, се што прочитав за неа претходно беше точно.
А за трет скрининг? Вчера во целата гужва заборавив да ги прашам матичните, ама и тие ништо не ми спомнаа. Од 28 до 32 недела се прави? И знае ли некој на ГАК во која соба се иде (да си следам термини)? Колку што гледам термини за јуни уште нема пуштено.
I tret skrining ima?Ne sum znaela.Pa najverojatno na Gak e vo istata soba kakk i drugite skrininzi,ajde ke kaze nekoja koja znae.
Ве молам за помош за скрининг кај димчев сеуште нема термини бидејки оди на одмор во периодот што ми треба, кој друг би ми го препорачале? Не мора да биди во систина можи и ремедика. Фала ви многу
Луѓе за прв скриниг на гак на кои термини следите, за фетален скриниг или акушерска амбуланта? Бидејќи денес ќе одам кај матичната а од вчера до денес се зафатиле во фетален скриниг, вчета имаше речиси цел месец.