Женски дали некој успеал да закаже скрининг во Систина во последно време? Сакам да закажам за следна недела, им се јавувам месец однапред и сеуште немаат термини добиено..
Пред 4 дена бев на втор скрининг. Закажавме без проблем. Има доктори таму се, бидете по упорна, вртете нонстоп.
Кај кој доктор конкретно? Гордана и Дракулевски се на работа периодов. А ако сакаш да закажеш пример за 3 недели од сега, нема да имаат список. Обично за следните две недели имаат распоред.
За кај Димчев за следна недела (21ва ќе бидам). Доколку е на одмор, ќе одам кај Гордана. Исто ми кажаа дека искачаат две недели однапред ама еве и сега немаат за следната. Си викам и после таа ќе биде во ред да закажам... не се брзам, но чудно ми е што не успевам да закажам.
Јас баш вчера закажав во Ремедика за две недели кај Докторка Елена Петрова. Читав тука позитивни коментари и за неа. Па ќе споделам искуство.
Ме интересира дали на 2 скриниг по автоматизам се прави и доплер и се гледаат протоци? Или треба да се нагласи? 1 скриниг на Гак кај др Ива катастрофа, одвај измери н.набор.
Има распоред за следни две недели кај Димчев. Следна недела - вторник 13.07 и петок 16.07 е прва смена, а среда 14.07 е втора смена.
Кои термини треба да се следат за втор скрининг во Чаир а кои на Гак? Во која амбуланта прават скрининг?
На вчерашниот втор скрининг се појави мало количество на вода во мозокот, до која недела треба да исчезне?
Zdravo feminki. Bev na skrining 12 nedela+2 dena vo remedika. Doktorkata kaza deka se e dobro i kako so treba. NT mi e 2.4 i mi pisala,,Vrat so uredna morfologija. Dasi napravam mikroloski brise i i preku maticna za priska. Odam kaj maticnata so razlutat,taa mi vika NT trebalo da bide do 2.a drugo se si pisuva deka e uredno. Nosna koska visliva. Otcukuvanja 168u/min vo normala.Se isplasiv ne daj boze da ima rizik. Ve molam dali ima nekoja od vas so vakvo iskustva.33 god sum. Vi blahodaram