Јас би ти предложила да си го слушаш докторот и да направиш што ти кажува. Може е превентивно, ама сепак, штом тој кажува според мене треба да се послуша. Да не ти биде на ум цела бременост. Тоа е мој совет, не мислам ништо лошо, напротив. Ти посакувам се најубаво.
Направи си ги сите испитувања штом ти кажува доктор и мисли дека има ризик зато што сум паталец ти го кажувам оваа...Со лесно
Zdravo. Zakazav vtor skrining kaj Korunovski, tie sto bile skoro dali ste zadovolni i dali moze i partnerot da vleze so mene ?
Мене матичната ми е таму. Втор скрининг ми правеше др Васо, после бев кај Петрова во Ремедика и двајцата истото ми го кажаа.
Да јас бев и сум презадоволна..Секој доктор има свое мислење но кај мене неговото излезе најприфатливо и најпаметно...
Тие што сте правеле скрининг кај матичен и приватен , колку време размак сте го правеле? (во која недела кај едниот , кога кај другиот? )
Јас првиот го правев понеделник кај матичниот, петок на приватен. Вториот, понеделник кај матичен вторник на приватен. Што е до мене јас сакав во ист ден, за да видам дали и двајцата исто ми кажуваат. Со првиот имав проблем со различни мерки а за вториот двајцата истото го кажаа.
Здраво, И јас сакам са одам кај д-р Гетов. Дали знаете колку време се чека за термин? И дали може да влезе партнерот?