Мене матичната ми закажа зза кај симонида, многу била добра рече, ептен стручна. И да си одам таму во ремедика на трансфузиолог кај што ќе ме пушти симонида. Ја врска немам, прва бременост ми е
Jas da ti kazam retko citam odat kaj nejze za bremenost,skrininzi,podoruvanjebsum pre pre zadovolna od Afrodita epten strucna posvetena so soveti bukvalno za se(bremenost,raganje,doenje) duri koga me otpustija od bolnica bese dezurna cekase da si odam bukvalno izgradivme prijatelski odnos.sepak odlukata e tvoja ova e moe iskustvo so nejzee.vo remedika nema promasaj site se dobri
Секако дека може и за тоа, он има згрешено и уште полошо од тоа. Така да не завземајте страни туку речи недај боже.
Секако никој не посакува тоа. Затоа и кажав не завземајте страни бидејки има некој баш од кај него изгорено.
Гледам никој нема пишано искуство со Симонида (ни лошо, ни арно). Чудно ми падна. Веќе закажан ми е прегледот, а нормално многу ми е битен.
Мое мислење е сама да си одлучиш кај кого ќе правиш скрининг а не матичната да одлучува затоа што се знае со докторите.
Симонида е супер. Јас бев кај неа. Побарај во search нејзиното име - Котларова ќе видиш има мн позитивни искуства.
Супер е Симонида, за првото одев кај нејзе лани на скрининг стручна детална и префина. Сега одам какжј афродита пошто кај симонида никогаш не наоѓам термин,ама добра е и едната и другата.
Не се разбирате очигледно. Членката си ја кажува маката како до 33та недела никој не видел дека има срцева аномалија и даунов синдром бебето,па во 33та дури и кажал Димчев а обдукцијата потврдила. Вистина е дека сите грешат ама некои повеќе некои помалку. Да не даде господ на никој