Јас го правев 31ва. Се гледа протоци,доплер, највеќе се прави да се види дали доволно се снабдува бебето со хранливи материи и кислород. Ама според мене не е ништо поразличен од секој ехо преглед кога се мери скоро се после 30та недела и одма ке се види ако има отстапки
Jas prv skrinung pravev kaj korunovski, ama bez razlika znam deja osven vaz nikoj ne smee drug da vleze razadi pandemijata i jas sakav na prv skrining i polot koga mi go kazuvashe da vleze maz mi ama ne dozvolija ❤❤
Zdravo mamichki, sakav da se iskonsultiram so vas, sega treba da odam na pregled i da zakam vtor skrining vo drzavna najverojatno, se rasprashuvav mnogu za kaj doktor da odam, nekoi mi vikaat deka nekoja Levrinova bila dobra, nekoi ne... Ako moze nekoj da mi prepiracha nekoj doktor pa makar i na privatno, prva bremenost mi e, posle dolgo vreme chekanje, se plashime iskreno i jas i soprugot, taka da ako nekoj sega brzo bil vo drzavna ili na privatno neka dade predlog, sakam doktor koj se detalno kje vidi i kje objasni a ne da go molish da vi kaze neshto vo vrska so bebeto ❤❤❤❤
Ne sqmo jas, rqdi koronava imaat nekoi pravila I za vtor skrining e isto , ako pravel nekoj vtor skrining kaj Simonida ?