Ахам, фала на одговорот мила. 17+1 сум значи од утре можам да вртам да ми закажат, предпоставував дека се чека, па со време да закажам.
Здраво девојки Според менструација сум 10+3, според ехо 9+2. Јас рачунам според ехо бидејќи матичниот ми рече според плодот и срце кога слушнавме дека подоцна сум останала бремена. За која недела да закажам прв скрининг кога се прави? Сигурно ќе треба порано да се закаже термин. И кажете ми колку е скрининг во Ремедика, и дали имате искуство со Симонида?
Zdravo majki, dali nekoja od vas znae dali Dr. Ilievski vo cair pravi skrining i ako da, kako ste zadovolni od nego?
За што служи овој прв скрининг? Што се гледа на него? На вториот знам детето се гледа убаво дури и прстите му ги бројат. Но што да очекувам од првиот скрининг? Ако може некоја да ми каже бидејќи не сум запознаена. Фала ви
Здраво женски, јас сум во 10 та недела и знам дека за 2-3 недели треба да правам прв скрининг. Може ли препораки каде ми препорачувате да направам и како се цените на приватно? Би сакала да може и партнерот да присуствува, гледам не може секаде. Благодарам
Јас првиот скрининг кај матичниот правев а сега за втор на Гак закажав, мислам дека скоро никаде не пуштаат сопругот да влезе заради пандемијата, но сепак распрашај се убаво инаку со среќа и со лесно
Не сакам кај матичната бидејќи нема принтер за сликички хахаха. Јас би одела приватно искрено ама не знам каде е океј и каде би пуштиле партнер да влезе, сигурно постои таква опција
Прв кај матичниот, втор во Ремедика 4600мкд. Инаку не го пуштија мм во Ремедика иако вакциниран. Во Систина знам дека пуштаа, ама сега во моментов незнам како е состојбата таму. Јас со мобилен му снимав па си го гледаше после тоа