Женцки јас месецов сум на скрининг. Ми даде матичната упут за државна Ме интересира дали е добро? Дали обрнуваат внимание? И дали даваат сликички. Ако не сум задоволна,планираме приватно...каде би било најубаво и кај кој доктор? Сепак ако давам 4000ки сакам УБАВО да ми кажат се а и сликички
Сликичкиѕе се најнебитниот фактор при скринингот а за тебе гкедам доста битни Оди приватнп, дафи ти пишала каде
Па не дека ми се ама и ќеиф ме интересира првенствено на државна што кажуваат и дсли обрнуваат внимание посекако прво таму ќе одам пошто имам упут па чисто искуства ме интересираат,да не е колку ради реда те зирка
@ludoto19 на државна знам дека Ливринова е најстручна за скрининг ,но многу параноична е , сепак оди си приватно кај Димчев , нема подобар.
Здраво.Сакам да ве прашам дали некој правел скрининг во Плодност во Битола.Заинтересирана сум за втор скрининг и сакам да го правам таму,но не можам да најдам дали некој бил и како е задоволен. Ве молам доколку некој има искуство нека пише.
@Kim-Dash , @Bebulleee е во Плодност кај Владимир Поповски - Бато. Колку што знам, многу е задоволна.
Како што кажа Момичка, јас сум во Плодност и сум презадоволна и од првиот и од вториот скриниг.. Докторот е Владимир Поповски - Бато и чоекот детално гледа и објасува. Мерките ги зема и неколку пати.. Скриниг мене ми трај 35-40мин. И сум презадоволна
@Bebulleee те чекам да кажеш што како . Фала @Momichka За првиот бев во Систина кај Димчев ама искрено ем ми е далеку ем ми е скапо. А матичната ми вика дека се е ок ама сакам да појдам. Значи да си закажам во Плодност. А извини колку ти наплаќаат за скриниг ? Кога се јавив за првиот мислам дека ми рекоја 3000 ден.
Decki vtor skrining koga se pravi? I dali imate nekoja preporaka za Dr I normalno cenite kako se dvizat?? Jas sum 19+3 sega ama mislam ke mi kazat da zakazam nekade pa da soberam info u meguvreme. Thanks Ps imam opomena za kirilica. Nemam na tel font no ke vidam da instaliram nekako. Sorry
Taze info za ceni: Remedika 3700 Petrova ili Kotlarova Sante plus 3500 Adamova Sistina neznaeja da mi kazat koga se javiv...
Epa eto neznaeja ceni na nivni uslugi, mi rekoa da se javam utre sabajle posle 8. Se moze tuka Jas I ne bev mnogu mnogu fan za sistina sekako, pa ne senjaviv utre sabajlr posle 8
Др. Котларова е врв. Јас сум презадоволна. Додека не беше 100% сигурна дека се е во ред не ме пушти да си одам.