Тие што сте биле на прв скрининг кај Димчев во Систина, дали ги дава и оние мерки што се потребни за приската или мора и во гак да направам скрининг?
Јас имам правено пред 3год и сега пак планирам кај неа. Смирена, детална, отворена за прашања- ова е мојот впечаток
Не мора на ГАК, може и кај матичниот/матичната. А дали прифаќаат мерки од Систина и други приватни не би знаела.
Zdravo jas naskoro treba da pravam vtor skrining dali nekoja pravela kaj Dr.Lozankovski i dali moze i soprugot da prisustvuva posto do sega samo na slikicki go ima videno bebeto.
Јас правев минатиот Понеделник докторот е ѕвер најдобар капа му симнувам. Да дозволено е и сопругот да присуствува
Може нешто е сменето сега. Лани бев со мерки од матичната и на гак ме упатија дека ми треба упат за скрининг ,не се сеќавсм Лани ме вратија со мерките од матичната и ми кажаа точно за која соба ми требс упат, сега не се сеќавам која беше и после со тие мерки од докторот одиш да те боцкаат. Ако нешто смениле не знам. Знам од лани таква им беше праксата, скрининг за приска само од гак.
Не знам зошто така, мене не ми направија проблем. Мерките од матичната ги внесоа во програмата и само ме боцнаа. Ама и другарки исто како мене. Зошто вака различно не знам...