Helou dali nekoja bila vo skoro na prv skrining vo sistina kaj doktor dimcev I dali moze da mi kaze koja cena e?
И мене не ме тераше да правам. Рече дека Нифти било каде каде подигурно, ова другото само статистички. Али ако така ти рекла тогаш ок.
За врориот скрининг дали е потребно мислење од повеќе доктори или доволно е само еден? Јас закажав во точно 22недела кај Гордана од Систина, до сега е се во ред и правев нифти и таму резултатот е во ред. Но читам дека одите на повеќе мислења па дали да закажам додека е време кај повеќе доктори?
Еден е доволно. Одиме обично кај матичен и на приватно, ама не е потребно штом правиш кај специјалист.
Не ми е јасно кај тоа мора да го внесе, зошто малтретираат вака И јас правев само Нифти, и повеќе од доволно им е тоа за било која евиденција...
И јас затоа направив нифти за да бидам мирна иако ми кажуваше докторката дека е се во ред. Резултатите ги добив за 5 работни дена, и се беше во ред. Пиши какви се резултатите кога ќе стигнат. Не мисли негативни само се ќе биде до ред.