Колку е моментално цена на втор скрининг во ремедика и дали знаете кога отприлика треба да се јавам за да закажам? Пред две недели, пред месец дена? Пример од 15 август ќе пуштат распоред за следните 30 дена? 16 недела сум
Дали 12+6 е океј за скринингот прв? Темпиравме за во исти ден да ми се на смена и Петрова и Петановски поради брисеви итн. До кога се гледаше нухалниот набор, нели се губеше по некоја одредена недела? Таман сум 12+6 за скрининг? Не знам зошто сум ко анксиозна во оваа бременост, со првото бев далеку поопуштена
Јас правев во Петокот во Ремедика и ми го наплатија како обичен преглед 2900 ден. Би требало и во Систина да е исто
Здраво знае ли некој колку е прв скрининг кај Др.Органџиски во Штип ? Само скрининг колку е и со Приска колку е ?
Јас сум кај проф. Димитров ама за првите два скрининзи бев кај Котларова а сега отидов кај Афродита и здравје планирам пораѓај исто кај професорот
Тешко прашање Котларова е поискусна но побрза а Афродита е подетална и повеќе време и траат прегледите. Во одност на стручност и двете се одлични
Zdr devojki razmisluvame kaj koj da napravime prv scrining bidejki sme so in vitro sakame nekoj postrucen doktor. Mnogu spomnaa za Dimcev vo sistina no nasekade citam deka ne razgovara mnogu a toa e nesto so najmalku sakam eve slusam za remedika dobra bila elena l, afrofita i simonida....Vie sto bevte skoro pustaat na scrining vo remedika i sistina i soprugot da vleze ili ne remedika nekako mnogu bea ograniceni so restrikciite?