Јас закажав за кај него за втор скрининг и ми е страв да не е некој што ќути и нишо не кажува. Бидејќи ја не бев на прв скрининг, ме вратија од државна бидејќи на 14та недела точно сум отишла а тогаш имав закажано А во систина кога се јавив за да прашам приватно да правам тогаш ми кажаа дека е веќе касно и не направив прв скрининг и приска. И мојата матична ми го препорача него и затоа се одлучив да си закажам. Се надевам тој ден дека ќе биде зборлест барем малце, да ми каже повеќе а и воедно ни полот не го знам
Во среда беше и пред 2 години, мислев да не се има сменето нешто во меѓувреме. Ќе ме примат со приоритетен? Гледам сега до мај (колку што има пуштени термини) сѐ е зафатено. Ми треба сигурно инфо, оти би патувала за ск стриктно за скринингот.
Ќе те примат да,со приоритетен отидов кај Ливринова ме прими без збор и од тогаш натака ме следи нонстоп ми кажува кога да си дојдам следно.Сега во четврток сум на Гак ако не ти се брза ќе прашам за сигурно дали е среда он амбуланта
Ако не ти е проблем, многу ќе ми значи. Фала ти. А како си задоволна од Ливринова? Низ форумов сум читала убави искуства. Лично имам убаво искуство со Самарџиски, затоа за него прашувам.
Задоволна сум сега за сега,фина е мн докторката па одам напоредно и кај нејзе и планирам да терам до крај здравје.
@IRBBB Livrinova vazi za edna od najdobrite na gak. Jas imam bratuceda, svekrva i raboti na gak kako spicijalist za neplodnost. I koga trebase da pravam vtor skrining se rasprasav kaj kogo da odam. Eve ke go pastiram odgovorot sto mi go pisa. Адела Стефанија, Ливринова, Ана Данева, Горан Кочоски Taka da kaj kogo od ovie da naletate nema da zgresite.... Jas sakav kaj ana da go pravam ama vo rok od 3 casa terminite i bea popolneti a mojata maticna bese vtora smena i me zakaza kaj goran kocoski i da vi kazam koga citav za nego vidov mnogu negativni komentari, aroganten bil, drzok,.... Jas imav mnogu ubavo iskustvo so nego. Dur gleda ne kazuvase mnogu ama koga zavrsi se mi objasni ubavo i na kraj raka mi podade i se pozdravi i mi rece ne se sekiraj se e dobro.
Не ми даде. Правев нифти ми рече нема потреба. Ќе одам кај Корнелија во Систина. Не ми се чека до 17 недела за нов преглед.
Какви искуства и мислења имате за др гордана адамова од санте плус, поточно ме интересира за скрининзите.
Здраво Кога, во која недела се прави втор скрининг? Прв скрининг ми правеше матичната и правевме Приска во државна, но сега за втор сакам да одам приватно. Ви благодарам
Мене на извештај ми пишува точно за 8 недели да одам (од прв скрининг) , тоа му доаѓа негде 21 недела кај Др.Димчев.
Здраво феминки имам прашање, имам закажано скрининг и приска во Чаир, ама од другарки слушнав дека скринингот не им чинел и да го правам приватно. Дали некоја од вас има правено скрининг во Чаир и како е задоволна, ако не да барам по приватниве болници. Фала
Приската е компјутерска програма каде што се внесуваат вредности од ехо прегледот и вредности на бета хцг и паппа хормонот и лични податоци на трудницата и компјутерски се прави пресметка колкав е ризикот за малформации. Програмата е иста и на државно и на приватно, не си ги давај за џабе парите.