Doktorot mi se vide mn dobar, sfativ po toa sto maticnata uste nr bese sigurna za pol ama doktorot samo so pocna vo prvite 5 sekundi rece masko. Pregledot traese okolu 30 min. Ni gi pokaza site organi, stapala, grbceto, mozok se.
Мое искуство, него доволни му се тие минути да види. Кај мене, срцевата аномалија само тој ја виде… другите што ако долго гледаа, кога ништо не видоа…
Здраво, Сакам да прашам за прв скриниг каде е најдобро за преглед, дали гледаат на 4Д или 5Д,дали и со 4Д може да се види се дали е во ред
Дали ќе гледа со 4д или 8д џабе е ако не знае што треба да гледа. Ти треба асален доктор специјалист што би те гледал. Обично приватниве болници си имаат неколку доктори што се занимаваат со тоа они гледаат колку можат да се види но никој не ти гарантира 100% отсуство на аномалија на плод.
Здраво, имам закажан прв скрининг во Чаир. Дали тој вклучува и Prisca или само ехо ? На упатот не пишува ништо во врска со тоа. Ако некоја била сега брзо ве молам споделете искуство, исто така и за докторите таму. Благодарам
Здравооо Дали некој има одено на скрининг кај Органџиски. Конкретно треба да правам трет скрининг наскоро па се мислам да биде Органиџиски, искуство од некој за конкретно кај кој доктор да одам?