Se mislam za prv skrining pomegju simonida kotlarova i dimcev, vasi iskustva pozitivni ili negativni vo vrska so ovie dvajca doktori?
Јас со Димчев имав убаво искуство. Не зборува многу, ама се што ме интересираше ми кажа. Сепак ако очекуваш некој детално од збор до збор да ти каже што гледа, ќе бидеш разочарана од него.
Здраво што мислите за прв скринг на Гак и кај др. Димчев на колку денови да се раздалечени термините, да не е премногу зрачење едно по друго на ехо ? Како сте закажувале?
И јас со Димчев имав убаво искуство. Детално ме гледаше, и ми одговори на сите мои прашања. Топла препорака за него.
Eho nema zračenje 12 ta Gak, 13 ta Sistina, ili obratno seedno, prviot togaš koga se pravi najrano, vtoriot koga se pravi najkasno Jas bev na gak, matična i ušte eden dr za 5 dena na eho kaj site
Нема зрачење на ехо, јас и првата и вторава бременост ги водам паралелно и кај матична и на ГАК, на секои 2 недели ехо правам.
Со упат идеш и кој доктор е во таа амбуланта денес тој те гледа или ако се дог со доктор што те води пример понеделник е во таа амб и секогаш понеделник да идеш на секој 2 или колку недели и да ти каже он
Димчев е стручен, ама ако сакаш скрининг на кој сѐ ќе ти биде убаво и детално објаснето и нема да излезеш со 100 прашалници од амбуланта, оди си кај Котларова. И она е многу стручна. Сум била и кај двајцата, продолжив кај неа, од прва ме освои и како доктор и како човек.