Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скрининг

Дискусија во 'Бременост' започната од Nina. 1992, 11 јануари 2017.

1. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.611
    Допаѓања:
    2.544
    Koja nedela bese sto ti kazaa pol

2. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.264
    Допаѓања:
    3.160
    Мислам дека Димчев ќе е у право :D

На H.VAGA, LadyR и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  3. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Во 12 та веќе може да видат ама претпоставка е, мене и Димчев и Данева ми видоа, ама им побаравме да не ни кажуваат, сакаме да си правиме gender reveal, чекаме резултати од нифти. Иначе според нив се гледаше, и јас ко да видов хахаха ама сепак ќе оставам на нифтито да видам дали ме бива за гледање на ехо добро. :D

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.339
    Допаѓања:
    8.163
    Вчера бев 13+2, кај Димчев бев 13+1.

5. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.339
    Допаѓања:
    8.163
    Леле мене другарки, братучеди ме домолуваат да ми организираат gender reveal party. Ама маж ми воопшто не сака, не сакал на неродено дете забави да прави по американски моди. :D И цело време вика дека полот не го интересира, само да е живо и здраво, дека таква забава ништо нема да му промени :D
    А Димчев не не ни праша дали сакаме да знаеме за полот, туку сам си кажа хаха.
    А неколку тетки повозрасни што ме виделе, ми викаат женско ќе биде според "носијата". Не знам ни како го гледаат тоа, кога минимално ми е зголемено мешето, како да сум испила неколку пива. :D

6. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Хахаха, леле а маж ми па повозбуден е од мене хаха тој па одвај чека балонот да ни го дадат. Уште коа влеговме кај Димчев и седнавме маж ми одма му кажа хаха полот не ни го кажувај, хахах. И не ни го кажа ама го гледаше. Ама мислам дека е во право Димчев, не греши он. Јас ко да видов дека е девојче бидејќи апла некако немаше куре хахах, уште на Гак. И после кај Димчев неможев да видам пошо бебево акробации правеше неможеше да го измери таман ќе застане да го сликне тоа ќе се преврти. Ама мислам дека е девојче, иако носењево вака ми е машко ниско. Ете викаат без мачнини као машко било ама па ја познавам што се истураат од повраќање па машко е, и обратно што ниеден сиптом немаат па е женско. Гледам и срценцево некако ко за женско е 145 е. Али следнава недела ќе кма резултати па ќе видиме стварно дали ме бива за ехо гледање. Хахаха.

7. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.339
    Допаѓања:
    8.163
    Јас немам до сега воопшто мачнини, ниту да ми се згади од нешто. Ако е женско како што вика Димчев, тогаш не се точни тие бабини деветини хаха :D

Што и да се, само да биде се' во ред.

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.611
    Допаѓања:
    2.544
    Nifti prenatalen test pravese,koj ti preporaca toj dago pravis

9. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.611
    Допаѓања:
    2.544
    Iskreno i mene mie malce glupost so zabavive sto gi pravat.Mnogu pocnavme americki filmovi da gledame.Jas imam drugarki so za 6 meseci pola torta pa rodenden pola,pa edna godinaka pa drn drn.Abe zosto cirkuzi bez potreba.Sekoj so razlicno mislenje ama licno mene toa nemise dopaga

На Misskirova му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.555
    Допаѓања:
    97.452
    Немав ни јас до 6ти месец, ко да не бев трудна, па женско е.

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    8.721
    Маж ми сакаше ,забава за откривање на пол ,јас ич не сакав.
    Сакав во моментот кога ке дознаам да бидеме сами јас и он.
    И така и беше. Некако интимен момент ми е .

На Feniksgirl и nikja им се допаѓа ова.
  12. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Да Genesis во Биотек, тој со 100. Никој не ми препорача никаков, дури и Данева ми кажа дека немам потреба исто и Димчев, ама ние сакавме и веќе бевме одлучни. Биотек не праќаат во странство имаат генетичари тука, има и побрзо резултати. Ги запознав генетичарите и се возрасни и многу обучени луѓе, се до детал ми објаснија и ми дадоа и број од генетичар нивни за било што што ме интересира во меѓувреме да ги прашам. Јас и стално одам во Биотек и за крвни слики за се, многу сум задоволна бидејќи и сум проблематична при земање крв обавезно ми се слошува, и мора да лежам 5 минутки да се вратам во нормала. И имаат прекрасен однос, сум била низ доста лабататотии они најубав впечаток ми оставиле зашто обично ме нервираат коментари коа ќе ми се слошело као ти планираш да раѓаш… и одма одбивност ми стварале такви лабаратории, а ваму да ти кажам ко кралица хаха и затоа и се одлучивме таму. Али секако не ги оспорувам ни другите, гледам доста прават панорама, изгледа е добар и тој.

13. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    И кај нас ќе е така, меѓу нас двајца ќе пукаме балонче. Нема да правиме забава, али секако превозбуден е, јас па не толку хаха не знам зашто дали дека ко да видов на ехото па веќе ко да знам се осеќам.

На Misskirova и nikja им се допаѓа ова.
  14. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.611
    Допаѓања:
    2.544
    Super,jas cekam da vidam koj kemi kaze Lazarevski dago napravam,maticnata mi kaza deka sigurno Panorama kemi kaze dago pravam pa ke vidime

15. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Лазаревски е од Систина така? Тој во Систина ќе ти го предложи, другарка кај Димчев оди и нешто му беше сомнително кај нејзе на прв скрининг и и препорача кај нив во Систина, таму и правеше, фала богу се беше океј, пошо они и самите доктори многу му веруваат на тестот.

16. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.264
    Допаѓања:
    3.160
    Маж ми не рече не за откривање на пол ама рече без забави. Јас не можев да одам да полнам балон или да чекам, одма отворив маил со резултат од нипт и само ја потврди интуицијата :D кога би одела на трето би пукале балон чисто ради постарово дете, поголем би бил па би се радувал

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Леле ја не знам како ќе издржам да не отворам маилот, хахаха, ама секако се јавуваат и пишуваат пред тоа дека се е во ред, за да не си во исчекување.

18. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.051
    Допаѓања:
    8.601
    Ќе биде, само позитивно, дали е машко дали женско, наши си се.:D

19. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.611
    Допаѓања:
    2.544
    Da vo sistina e Lazarevski

20. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    6.146
    Допаѓања:
    19.260
    Јас куре како да видов на скринингот во 12 та, ама еве се женско е навака.
    И јас имав коментар дека како за машко ми бил стомакот, ова од една досадна стара жена, ама не ја перцепирам што збори. Она и кога и кажа свекрва ми дека е женско, почна со муабети машко да си родиш, прво машко, па после женско бла бла глупости.
    Нека ми е живо и здраво и моето и на сите. Секое дете своја убавина си е.

На LadyR, nikja и Feniksgirl им се допаѓа ова.