Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скрининг

Дискусија во 'Бременост' започната од Nina. 1992, 11 јануари 2017.

1. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.544
    Допаѓања:
    2.518
    Fala srcka:inlove:

На DELFINA81 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.756
    Допаѓања:
    17.902
    Несака да се сврти. 27 ма недела ќе почнам, уште госпоѓицава води инат и не покажува лице. Едвааај едваај успеа некако др да види тоа што треба, а вака за да ја сликнеме несака да се сврти никако.

На blackdeath му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.756
    Допаѓања:
    17.902
    Матичната знаеше да ме види вагинално. На Гак ниту еднаш др ме нема прегледано вагинално.

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    188
    Аман бе почнав да се загрижувам затоа што гледаат зајачка уста или како и да беше да не има нешто до толку ли да се срамат

5. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.544
    Допаѓања:
    2.518
    Maticnata me ima videno samo ednas vaginalno 4+5 nedela zada potvrdime sakus i bremenost.I ona nesaka i nepraktikiva vaginalni pregledi.Taka dosega me gleda

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.720
    30та недела сум, само еднаш се сврте со лице да го видиме. Слика ни една немам убава, на ни една не се гледа лицето како што треба. Најчесто е во профил свртено или со грб. Знаеме дека има фино развиени рбет и ребра :D

На mal.ecka, mariz, Freckles. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    188
    Де бре не ме плаши сакам да видам на кого ќе личи кај мене раката се секојпат горе

8. Freckles.

Freckles. Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2020
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    4.824
    Моето секогаш беше наместено ко за сликање. Ниту една од сликите што ги добив не личи на тоа како изгледаше кога се роди.
    Не се оптеретувајте со тоа, само нека се живи и здрави, ќе си ги видите кога ќе се родат. :inlove:

На blackdeath и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.263
    Допаѓања:
    76.317
    Кај мене првото ич не се покажа, немам ниту една слика од него 4д убава. Се размачкано ко марсофче, се беше завртено...
    Зависи како е наместено, кај мене убаво се гледаше како помало.. а на последниве прегледи, се главата накај мој грб и ништо од фацичката не се гледа :D

10. M.m.1

M.m.1 Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2024
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    164
    Ti rekoa doktorite ili ti se somnevas??
    Zosto mene mi rece doktorkata na vtor skrining posle edna nedela otidov na vtoro mislenje bebeto bese sve ok

11. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    188
    Јас мислев да не има нешто еве денес отидов пак да види пак немошеже цело време раката беше на фаца

12. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    2.507
    Допаѓања:
    7.382
    Мојот доктор не ми ни пушти 4д ниеднаш цела бременост. Ми го покажаа на ГАК 2 дена пред да се породам. Практично не го ни имав видено бебето цела бременост. Тоа ни е нас важно, на докторите и не баш..

13. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    188
    Да бе вчера бев после месец дена не ма слика кој знае од кога, денес отидов пак и викам сликичка ќе може вчера не ми даде вика сега ќе видиме вчера неможевме да му видиме фаца денес пак дали цицаше од прст.. Сега за 3 недели ќе видимњ кога треба за срцето да види и шеќер да мерам

14. M.m.1

M.m.1 Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2024
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    164
    I mojot isto ama doktorkata mi e mn dobra i napravi sve za da ja trgne rakata sme cekale dolgu pa mrdni stomak i mi napravi ubavi sliki i plus video na email mi isprati...i znae deka jas sum malce vo panika zs sum imal spontan i posle 7 meseci pak sum trudna celo vreme mi e vo glava deka pak ke mi se sluci nesto

15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.263
    Допаѓања:
    76.317
    Мешиња поминав корона нели... со температура, повраќање ден, високо црп, антибиотик, кашлица (сега влажно се искашлувам). Последна контрола ми беше на 29.05, а следна закажана ми е 28.06. Дали по прележувањево да одам измеѓу сега на контрола.. зошто уште 18 дена имам до нареднава. Бебево ме вади и од памет, вчера ич не мрдаше.. сабајлево така малку претна. На последно ехо глава беше доле во карлица малку.. а и сега е сеуште многу ниско. Како ика, доле во вагина ко да ми ика.. плус се подмочувам (facepalm) Вчера на кашлање не се подмочав, се измочав скроз (facepalm)
    Оно вчера цел ден имав и грчења, бодежи ко иглички по стомак.. затоа и не мрдаше сиротко. Ама ради и коронава незнам дали да одам побрзо...

16. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.677
    Допаѓања:
    7.930
    Јас би отишла, сепак короната е доста лош вирус. Чисто онака да си направиш проверка, ако треба уште една крвна слика, зашто многу го напаѓа железото. Да ти појачаат ако треба нешто витамини, раат да си. Таман ќе си ја видиш бебка побрзо.:D

На H.VAGA и mariz им се допаѓа ова.
  17. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.263
    Допаѓања:
    76.317
    Мене ми е и дека имав малку дехидрирано, а од тоа можело и плодова да се намали... ќе закажам Ремедика порано, па кај матичната на редовен за брисеви 28ми сум... За железото пијам, се надевам до пораѓај колку толку ќе го качам, зошто и пред да закачам корона ми беше паднато и железо и хемоглобинот :(

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.677
    Допаѓања:
    7.930
    Е сега сигурно е бетер од короната, оди си. Барем раат ке си. Јас на инфузии завршив во 11та од дехидрација... Фала му на бога се беше океј на скрининзите. Сега тек понеделник сум после 5 недели, одвај чекам. Пиј повеќе течности, колку толку да внесуваш, бидејќи и доста топло е надвор.

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dodo1

Dodo1 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.045
    Чибишева или Ива Симоновска Панева за прв скрининг?

20. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    188
    Супер за твојата мојот има некое старо ехо ништо не се ни гледа денес бев кај друг каде има подобро ехо и се потруди човекот ама пак ништо како силуета нешто се појави прстот го цицаше и ништо. Инаку и јас сум како тебе со спонтан и умирам од страв смао одам по доктори сега за втор скрининг кај 3 бев се надевам само се да заврши како што треба. Ти која недела си?