Како доплер е тоа нешто? И сега 27 недела нема да може да направам ? Димчев ништо не ми рече на врориот скрининг ама едното бебенце доста помалку мрда . Се надевам дека е карактер ама не сакам да оставам на надеж. Која цена еда не знаеш меше? Кај матичниот доплер правев и ми рече да ја пратиме ситуацијата ама нов му е апаратот ... колку е стручен...
Секогаш едното ќе биде по живо. Дури и кога ќе се родат. И мојот беше спанко во меше. Доплер се прави и со обично ехо.
Добар доктор за скрининг на Гак? За брзо треба да одам во 12гн,имам мој термин,само не пишува кој доктор.Може искуства кои се,какви се?
Денес е среда би требало симеонова да е немај гајле добра е. А и ситр тие што прават скрининг се добри ти кажувам од искуство.
Sabajle i se javija za rezultati na sestra mi se e dobro, nema nikakvi genetski narusuvanja bebeto, za djabe samo stresovi, Fala mu na Bog.
Девојки една прашање : Која недела бевте бремени кога ви направија закажување за прв скрининг и Приска тест. Нареден преглед сум дури во 10 недела, а на овој преглед не ми закажаја за Приска ( мн се возбудив кај докторката заборавив и да прашам кога ќе ми направи закажување) Се надевам нема да е касно во 10 недела да ми закажи за по 2-3 недели????
Во 10 недела мислам за да ми закажи на болница термин за да одам во 12 недела ко ќе сум, а не зада одам во 10 недела за Приска.
Ова за Скопје, оти Битола мислам да не се закажва за скрининг и приска на болница, незнам матичнава дали прави скрининг