Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скрининг

Дискусија во 'Бременост' започната од Nina. 1992, 11 јануари 2017.

1. Anaroz1

Anaroz1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    4.861
    не сум правела, мислам дека нема потреба. бременоста ја водев во систина, таму правев и скрининзи. сеа и вторава исто планирам :)

На Dijana DM и Ladyme им се допаѓа ова.
  2. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    1.297
    Јас идам Ремедика и презадоволна сум, матичниот ми закажува на гак сам... а работам со него деловно и пред бременоста ии само ради тоа идам да не се љути незнае дека идам приватно. Иначе не би идела на Гак, мн повеќе внимание и мм може да присуствува во ремедика ваму на гак два пати не го пуштија во главно не зборат во тек на скринингот не покажува, не прави слики. Ништо не си пропуштила.

На Dijana DM, Ani93, fragaria и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2022
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.486
    Некако добив впечаток како да се прави double check :) мм ми вика ај не влегувај во параноја
    Симонида ми ја следи бременоста и е ок . Матичниот некни бев за брис нити ме погледна ништо.. демек ако ме гледале во Ремедика да не ме зрачел хахаха. А ехото не зрачи хахах .

4. Cvetce_

Cvetce_ Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    132
    Некоја од Битола која правела втор скрининг на државна болница ?
    Ми го спомнаа некој доктор ама го заборавив името.
    Досега сум одела на прегледи кај Николина и Михајло на државна и кај Тони Анастасиевски, тој ми е матичен.