не сум правела, мислам дека нема потреба. бременоста ја водев во систина, таму правев и скрининзи. сеа и вторава исто планирам
Јас идам Ремедика и презадоволна сум, матичниот ми закажува на гак сам... а работам со него деловно и пред бременоста ии само ради тоа идам да не се љути незнае дека идам приватно. Иначе не би идела на Гак, мн повеќе внимание и мм може да присуствува во ремедика ваму на гак два пати не го пуштија во главно не зборат во тек на скринингот не покажува, не прави слики. Ништо не си пропуштила.
Некако добив впечаток како да се прави double check мм ми вика ај не влегувај во параноја Симонида ми ја следи бременоста и е ок . Матичниот некни бев за брис нити ме погледна ништо.. демек ако ме гледале во Ремедика да не ме зрачел хахаха. А ехото не зрачи хахах .
Некоја од Битола која правела втор скрининг на државна болница ? Ми го спомнаа некој доктор ама го заборавив името. Досега сум одела на прегледи кај Николина и Михајло на државна и кај Тони Анастасиевски, тој ми е матичен.