Здраво, Да прашам, кога се прави прв скрининг? Дали треба да се прави на државно, или можам јас да си бирам каде ќе го направам? Колку чини тоа на приватно, и дали кога закажуваш термин конкретно наведуваш скрининг или само преглед? Кој доктор го препорачувате по приватните клиники за прв скрининг, и во зависност од тоа во која недела се прави, како закажувате недела, месец унапред? Фала ви.
Здраво, Бидејќи ми е прва бременост, без искуства.. Да прашам, кога се прави прв скрининг? Дали треба да се прави на државно, или можам јас да си бирам каде ќе го направам? Колку чини тоа на приватно, и дали кога закажуваш термин конкретно наведуваш скрининг или само преглед? Кој доктор го препорачувате по приватните клиники за прв скрининг, и во зависност од тоа во која недела се прави, како закажувате недела, месец унапред? Фала ви.
За приватно ти го препорачувам Димчев , супер доктор . Тој е во систина и мислам дека беше околу 7000. Во зависност која недела си сега ако сакаш кај него подобро јави се на време за во 12та да може да го направиш. За државно , ти дава матичната упат и идеш со упатот и е бесплатно. Можеш да си избереш каде ќе го правиш.
7750ден. Сабајле правев ама втор, не знам дали е иста цената бидејќи прв правев на клиника. Јас се јавив еден месец однапред. Јави се ќе ти кажат за слободен термин.
Котларова и Афродита. Можеби Афродита не е толку прочуена како Котларова, ама јас имам преубаво искуство со неа. Многу е детална, прецизна и е многу фина. Многу често сите “извикани” доктори имаат премногу пациенти и се по недостапни од останатите.