Како не се?! Ивановски има иста обука и членство во тоа за фетален скрининг како и другите двајца. Како тоа не се стручни?
Колку време однапред треба да закажам за втор скрининг, приватно во Ремедика, ваљда не е како државно до толку се зафатено?
Зависи кај кого сакаш. Петрова е секогаш фул. Јас некогаш одам кај неа и на незакажано. После15-ти секој месец имаат нови термини.
Тогаш јави се на 15-ти и одма закажи си. Мислам дека ќе користи одмор овој месец, ама би требало да се врати дотогаш.
Не ги знам овие мојот доктор посигурен мие ивановски ќе ми прави.. 11 недели ќе бидам требаше уште недела да почекаме ама докторот нема да биде на работа на одмор ќе биде.. А зошто не се стручни па колку скрининзи направиле и двајцата ниту една не се пожалила досега..
Draga mene skriningot.prv.mi go pravese Lazarevski. Za vtor skrining samiot me sovetuvase da odam kaj posocenite Dimcev i Petrovska. Aparatite im bile ponapredni ili taka nesto. Taka da mozes da ides kaj Ivanovski za prv skrining i ke ti naplati kako eho. A za vtor zdravje boze ke si zakazes kaj drugive
Ќе го прашам ивановски утре ако и тој ми го каже истото тогаш во ред е ако не ќе си придолжам кај него..
A sigurna si deka ke bide iskren? Odi si ti kaj nego, neka te vodi. Ama skrining kaj eden od tie sto ti gi kazav.
Во принцип првиот скрининг може да ви го направи и матичниот, за толку сите се стручни, не за џабе се доктори специјалисти. Некои доктори се само извикани, не дека и други не се добри.
Боже господе, термин треба да закажиш пред да останиш бремена. Е...е државата А во Чаир некој да правел прв скрининг?
Мајки мене ми е рано за 2 скрининг, 14 + 2 сум но чисто сакам да слушнам мислења од вас.. Со синко го правев во Систина кај Димчев и супер поминав, но бременоста ја следев во Ремедика а и таму се породив.. Е сега тогаш др. Елена Петрова беше на боледување и затоа отидов кај Димчев, но колку што разбрав сега е повторно на работа и искрено незнам дали да го правам кај неа или пак да одам кај Димчев Ваши искуства и мислења ако може.
Јас кај неа водам бременост моментално. Со првата бременост, таа ме породи. Јас сум задоволна, сѐ уште си е истата, посветена, ведра, позитивна Мислам дека кај кого и да одлучиш, нема да згрешиш со овие доктори.