Јас правев на Гак,тие што се со закажано гледав дека ги викат точно на време значи нема чекање. Сите доктори кој го прават скринингот се одлични нема утка да си знаеш. За крв зимање е одма следната врата и завршуваш таму за 5 мин. Кај кој матичен одиш?
Кај Тасе Цветановски, а доколку одам на Гак значи треба или да си закажам сега (скринингот би бил од 13-17 август) или ако нема термин слободен да си одам со приоритетен и да си чекам?
Јас како што мислам треба да има мерки од бебето како што пишуваат на скринингот од 12 недела, ако сум грешка слободно преправете ме.
Мерки има на сликата од ехото. Не можеш да напишеш дека ништо не видел. Извештајот е напишан врз основа на тоа што гледал и мерел.
Denes bev kaj maticnata vo red e rece rezultatot od priska i sega mi dade upat na 27.08 za 4d vo skopje vo cair kaj doktror Metodi Trajcevski znae nekoj za ovoj doktor dobar e rece mn
Мешиња помина и мојот скрининг кај др. Димчев. Бебуш расне,а јас од докторот сум презадоволна.Ми го објаснуваше секој орган на бебето,разговаравме доста,му ги поставив сите прашања кои ми се мотаа во главата.Од мене за овој доктор топла препорака до секоја трудница.
Женски дали првиот скрининг може да го направам во 11+3 или мора точно кога ќе бидам 12 недела? Поздрав
Кај матичната колку чини прв скрининг и тие брисевите? Колку чини и за приска? Прашувам за да си носам пари одприлика.. Благодарам