Јас сакам да го направам кај Димчев, го правев со синко па да го направам и сега да не ми е мисла. Ама не се сеќавам во која недела сум го правела минатата година. Значи ок си е 30та. Време ми е да закажам
Јас ја имам испофалено Гордана Петровска ама не можам да гарантирам нели, може нема денот да и биде. Кај Димчев не бев дека читав коментари набрзина гледал се и ќе кажел само се е ок и готово. Од Гордана Петровска сум препрезадоволна. Детално, професионално, љубезно. И кажа спремајте се уште од сега мн немирно дете доаѓа на свет.
Ми закажаа кај Петровска во Систина втор скрининг следната недела, тогаш ќе бидам 23+3. Го прашав матичниот да не е подобро кај Димчев ама ми рече Петровска ќе ми посветела многу повеќе внимание..
Zdr ima li nekoja iskustvo od dr kocovski na gak za skrining jas kaj nego zakazav za tretiot skrining
Девојки од Битола или и тие што имаат искуство со втор скрининг во Плодност, Битола...ми ја препорачаа Др. Марија (презиме не знам) сакам ваше мислење, или од ваше искуство да ми препорачате стварно добар стручњак од оваа болница за втор скрининг. Фала ви
jas i prviot i vtroiot gi pravev vo plodnost kaj dr.Kristinka,zadovolna sum,objasnuva i odgovara na se sto ke ja prasas
Вчера помина и нашиот прв скрининг, 12+6 по последна менструација 12+3 бебето, ехото го правев кај матичниот рече дека се е во ред, за крв бев на ГАК, резултатите од крв ќе бидат готови наредна недела и ќе ги пратат директно кај докторот. Е сега ми правеше и брисеви оние стандард 4 и ми даде упат за на Институт за јавно здравје, кога ги пднесов видов дека на упатот др напишал дијагноза заканувачки абортус. А мене ништо не ми кажа, ми рече дека се е во ред. Дали имала некоја слична ситуација?
Го поминавме и тоа.....амниото.... До сега сме добри нема болки и сл.само незнам кога може да се опуштам и да биде готово скроз. Штом до сега е ок се надевам така ќе остане. Ден два одмор и чекаме убави резултати за две недели до тогаш читаме книги
Не се секирај ќе биде се во ред а и да имало нешто кочку толку ќе се примети на скрининг опуштисе и уживај
Moni moze da mi dades ti br od fondot za zdravstvo ne ni e isplateno bolovanjeto za juli na site sto sme vraboteni vo mojata firma a sme na komisisko boleduvanje