Исто ми кажа дека се е ок исто дека е девојче исто платив и 15мин бев само внатре а 30 минути го чекав да дојде излегов од работа ем,а он каснеше и кога дојде труеше на цигари како и да е битно се да е во ред
Супер е што е се во ред. Секогаш да е така. А јас кога бев се чудев од каде ги најдоа 57 денари. Го поскапеле скринингот за цели 57 денари. Бреее!
Zdravo, treba da zakazam za vtor skrining no se dvoumam megu dimcev i adamova vo sante plus? dali nekoj bil kaj adamova kako pomina so nea? mene maticniot mi go preporaca nea demek mnogu dobra e za skrining?
Никако Адамова. Ѝ помина времето, стварно не знам зошто уште ја форсираат, само од памет вади трудници. Димчев, Петровска во Систина или Петрова во Ремедика.
Jas zakazav za edna nedela prv skrining kaj Drakulevski vo Sistina,ke bidam 13 nedela i nekoj den se nadevam ne e kasno(nekoj vika se pravi do 13,nekoj 14)..citav dobri iskystva so ovoj doktor,pa se nadevam ke pominam ok.
Hvala duso te poslusav deneska zakazav kaj dimcev, i ako ne sum slusal mnogu pozitivni komentari ovde vo forumot no ginekolog postar ovde kaj nas sto e vo penzija sega, mi rece deka e najdobar vo taa rabota, za pregled vo eho na plodot. posle dve nedeli edvaj najdov sloboden termin. togas kje bidam 22+5 se nadevam deka nema da bide kasno. pozdrav
Zdravo, Vie sto ste napravile vtoriot skrining vo sistina kako ve gleda doktorot so vaginalno eho ili abdominalno?
Мамички во 30та недела сум и тоа прва бременост па се нешто допрашувам читам различни мислења за третиот скрининг и во недоумица сум некоја скро да не го правела случајно и од која до која недела? Некаде е од 28 до 30 недела, а некаде од 30 - 34 Абдоменално јас одам на редовни контроли кај д-р Петревска и таму ги правев и двата скрининга. Презадоволна сум Од 12 до 14 ми кажаа кога јас го правев и јас бев 13 +2 така да не се секирај и уживај
Денес 19 недела направен скрининг кај др.Петровска-Систина Поминав супер бебушот е добар јас пресреќна Докторката е злато од човек Моја најголема препорака за неа.Сум одела и кај Димчев ама Петровска повеќе не ја менувам
Lele vo petokot koga go gledaa moeto bebce na posledniot skrining cirkus bese nonstop preta ne zastanuva pola saat go gledaa Dr cirkus bese smeh bese I fala bogu se bese ok zivec e ne zastanuva progesteron depo mi gi prekinaa fala bogu nema bocki veke
Трет скриниг каде правите, и што точно се гледа на тој скрининг? Дали има потреба да одам во Систина, или може да поминам и кај матичната?
@Талкачка @slimy еве ја сум ви пример...ич да не се плашите со неделите Прв скрининг во 14та недела Втор скрининг 23 + 3 недела се најубаво се гледаше во неделите така да без гајле и нормално ме гледаа абдоменално,само цервикс на првиот скрининг ми мереа вагинално позз
Jas pravev na gak kaj Dr lazarova I gi gledase site organi na bebeto I sum prezadovolna od Dr I sega imaat pusteno za oktomvri mesec deneska pustija termini