потполно се согласувам со тебе мила, после неколку прегледи и киретажата она ми ја правеше здравје понатака се кај нејзе си продолжувам, ептен стручна, директна , како господ да ме прати кај нејзе, јас сум пресреќна што си ја пронајдов совршената докторка гинеколог.
I mojot maticen gin me upatuvase na privatno jas mu kazav ne fala niti imam visok pari da davam na privatno .a niti sakam da odam na privatno
Кој тие матичен? Во Санте едно знаење што имаат што да ти кажам особено Адамова што незнам уште како ја држат. Нас ни отвори енциклопедија за да прочита за дијагнозата. Ако е тоа доктор еве јас главава ќе си ја исечам.
Da be da ne razbirat oti oni nekoj procent zemaat po se izleda pa zatoa mene pola saat me gleda Dr lazarova duri organ po organ na bebceto ti kazi mu na tvojot maticen gin da ti dade upat pa ti ke si taa sto ke si procene koj kolku I sto znae
Многу се преценуваат приватниве клиники, ок за некои работи нема споредба ама овие на државна демек така ги земале дипломите, а сите што се во приватниве претходно работеле на државно.
Реално апаратурата е друга и понапредна каде каде,ама и на ГАК имаат исто такво ехо за жал мислам дека е едно,сите апарати им се 4Д ама само едно имааѕ што е најквалитетно и исто со тие од Систина. И плус мора да имаш некој познат за да ти биде целосно внимание посветено.
Истото е и Битола, едно е ехо со 4Д, затоа и реков дека за услуга во приватно нема споредба со државно, ама затоа си кошта и неможе секој да си дозволи приватно скапо е, 2та скринизи ги правев во државна во Битола и задоволна сум, добро поминав и без пријатели. Киретажата во Плодност ја правев и од таму сум задоволна сите насмеани како ништо да не било, мене ми направија да се осеќам сигурно. Но пак ќе речам скапо е.
Кога ќе споредиме на какви глупости трошиме пари 4000 илјади за скрининг и те како може да си дозволиме,цената си е таа. Јас искрено ако немав врски на ГАК не стапнував,сега веќе сите ме знаат и немам никакви проблеми.
deka e skapo vo privatnie site znaeme duri i preterale so cenite,ama nikoj ne ne tera so sila da odime tamu.jas pred dva dena plativ pregled vo sistina za eho i merenje na cervix 4560.se zacudiv koga mi kaza kolku,deka pregledot so eho znam bese 2400 a merenje na cervix vaginalno ete si bilo plus naplata.ama neka e za ubavo samo.