Скршивте огледало..хах абе аман поминете-заминете..оти вас да ви викаат на крајот! Иначе не верувам многу во тие работи имам скршено па ништо не ми се случило!
Кога ќе скршите огледало најбитно е да ги соберете остатоците внимателно, Ако недај боже некое поголемо парче заглави во вашата нога, можеби 7 години не, ама 7 дена ќе си имате мака Се останато се глупости.
Јас скршив огледало на 31дек.2013год. 4часа пред нова година,хахахаха и ми се имаат случено многу убави работи,така да ништо страшно
Дента кога го скршив огледалото,ми се случи нешто прекрасно што ќе го памтам цел живот. Така да,се друго е жива глупост.
Ako skrsis ogledalo posle toa vednas trebit da si kupis novo shala na strana ne veruvam dek 7 god ke imas nesrekja vo ljubovta,babini devetini se toa,ne gi zamarajte vasite ubavi glavi so takvi misli...
Незнам како за кого ,јас порано не верував а сега и така и така. Еднаш скршив огледало , тоа беше пред две години , и за еден саат раскинав со дечкото. Од тогаш почнав да мислам дека држат вода тие верувања. Сигурно не се 7 години али има некој малер . КАко и да е , не е добро да ти се скрши огледало..
Ехееееее колку огледала имам искршено. Пред некое време скршив 2 огледала во рок од 1 недела. Богами како шо е тргната работава мене малер ќе ме бие дури се пензионирам
Не верувам,а и најчесто користам огледала што не се кршат,мислам 100 пати ми имаат паднато а ко нови да се
Ако не скршам барем едно огледало у рок од еден месец - тоа не би била јас. Што е најтрагично почнав и кај другарки да кршам ама не верувам дека следи 7 години несреќа, бла бла, ќе требаше доживотно да бидам "проколната" со оглед на тоа каков махер сум за кршење огледала