Да, ама и тоа со усул што се вика, две-три раце не масни пуканки на пример, а не полна вангла масни со многу сол Може и семки/ сончоглед, ама и со нив да не се претерува. @Justicija воопшто никакви грицки не смееш да јадеш. Јас си сецкав зелка на крупно кога ќе ме фатеше криза додека гледам филм, па си ја зобав така
јас ослабев 10 килограми за околу месец и половина секое утро пиев по еден исцеден лимон со чаша вода исто и навечер пред легнување преку денот пиев мн вода 2 до 2.5 литри лебот го исфрлив скроз освен на почетокот јадев двопек или тонус после и тоа не јадев мн салати редовно супа секој ден понекогаш и манџи ама без леб газирано никако а благо си јадев не можам никако без благо ... јојо ефект нема ама сепак треба малку да се внимава што е најважно никогаш не си гладен а сепак слабееш
Od kolku kg na kolku oslabe? 10 kg e super za 1 mesec ama zavisi nekogas i kilazata...kolku si podebel tolku polesno se simnuvat...
nautro zadolzitelno eden limon so chasa voda toa od prilika kaj 7 casot do 10 casot imav ispieno okolu litar i polovina voda kaj 1 casot salata domati krstavici marula tuna bilo sto i da e salata ako sakas so dvopek moze ili tonus kaj 3 casot pileshka supa cela so mn ocet i navecer pak krstavica so dvopek ili jajce vareno za rucek mozis i madza ama bez leb i pred legnuvanje povtorno eden ceden limon so casa voda
Сакам и јас со овој режим да пробам да симнам некое кило. Но, проблем ми е, што да јадам на работа без леб незнам, смената ми е меѓусмена и скоро цел ден сум на работа... Предложете некоја идеа за ручек
Дали има шанси да се ослаби ако не се изостави благото? Преферирам да јадам суво овошје..ама без благо не можам ич.. а тоа е лошо
Posle kolku vreme ima efekt od ne jadenje blago i leb i dali ima nekoj sto ima problem so teroidna i da probal vaka i da oslabnal .