Ја отворив темава за да ги видам вашите мислења за слабеењето во салон за убавина. Спојлер Ако има ваква тема, избришете ја оваа. Проблеми со тежината имам уште од мала. Имам преголема тежина во однос на моите години, па бидејќи не бев запознаена со друг начин на живот, ми беше многу тешко да ја симнам. Најпрво бев скептик, но откако истражив малку видов дека не е штетно. Во март почнав да одам во Силуете на биостимулации, антицелулитни масажи и во кислородна капсула. 10 третмани се 6000 ден. Бидејки сум под 18 год. не ми препорачаа кавитација(длабинско топење на мастите), но затоа наместо кавитација, одев во кислородна капсула. За тие 10 дена во струк ослабев 6цм. Јас сум презадоволна, нормално треба и да се внимава на исхраната, но поголемиот дел машините го прават т.е 80% се машините. Јас повеќе слабеам во обем отколку во тежина, но мислам дека е нормално. Какво е вашето мислење за ваков начин на слабеење? Дали би се одлучиле да слабеете во салон за убавина?
Мислам дека би било подобро да слабееш на оној добро познат начин (со внимавање на исхраната и физичка активност). Не знам, ми изгледа поздраво и поприродно. Јас не би слабеела во салон за убавина.
spa tretmani Feminkii ve molam za pomos, veke sum probala mn dieti,apcinja za slabenje , vezbav i ne postignav mn rezultati vo oblikivanje na teloto... pa sakav vashe mislenje dali nekoj ov vas posetuvam saloni za ubavina i koristel tretmani za oblikivanje i slabeenje na teloto ....
https://kupinapopust.mk/deal/index/16606 Некој да има искуство со ова козметичко студио и третманиве?
Zdravo devojki, Dali nekoja moze da spodeli iskustvo so vacuslim48 tretmanot, dali stvarno se gubi cm vo obem posle sekoj tretman. Vi blagodaram i ubav den.
Jas imam probano i da posle sekoj tretman imav izgubeno vo obem,ali ipak zavisi kako teloto ke ti reagira i kolku imas za gubenje, kolku pogolema tezina imas povekje cm ke izgubis vo obem.