Форумџика на годината

Слабеење во салон за убавина

Дискусија во 'Тело' започната од Milky.Way, 5 јуни 2013.

1. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72
    Ја отворив темава за да ги видам вашите мислења за слабеењето во салон за убавина.
    Ако има ваква тема, избришете ја оваа. :bow:
    Проблеми со тежината имам уште од мала. Имам преголема тежина во однос на моите години, па бидејќи не бев запознаена со друг начин на живот, ми беше многу тешко да ја симнам. Најпрво бев скептик, но откако истражив малку видов дека не е штетно.

Во март почнав да одам во Силуете на биостимулации, антицелулитни масажи и во кислородна капсула. 10 третмани се 6000 ден. Бидејки сум под 18 год. не ми препорачаа кавитација(длабинско топење на мастите), но затоа наместо кавитација, одев во кислородна капсула.

За тие 10 дена во струк ослабев 6цм. Јас сум презадоволна, нормално треба и да се внимава на исхраната, но поголемиот дел машините го прават т.е 80% се машините. Јас повеќе слабеам во обем отколку во тежина, но мислам дека е нормално.

Какво е вашето мислење за ваков начин на слабеење?

Дали би се одлучиле да слабеете во салон за убавина?

2. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Мислам дека би било подобро да слабееш на оној добро познат начин (со внимавање на исхраната и физичка активност). Не знам, ми изгледа поздраво и поприродно. :)
    Јас не би слабеела во салон за убавина.

3. mani07

mani07 Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    spa tretmani

Feminkii ve molam za pomos, veke sum probala mn dieti,apcinja za slabenje , vezbav i ne postignav mn rezultati vo oblikivanje na teloto... pa sakav vashe mislenje dali nekoj ov vas posetuvam saloni za ubavina i koristel tretmani za oblikivanje i slabeenje na teloto .... :doh:

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adele86

Adele86 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    58
    Bil nekoj vo Silhouette od vas.Ima nekoj iskustvo?

На didisi и babybubu им се допаѓа ова.
  5. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
  6. Maltese _girl

Maltese _girl Нов член

Се зачлени на:
    29 јуни 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki,
    Dali nekoja moze da spodeli iskustvo so vacuslim48 tretmanot, dali stvarno se gubi cm vo obem posle sekoj tretman.

Vi blagodaram i ubav den.

7. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    Jas imam probano i da posle sekoj tretman imav izgubeno vo obem,ali ipak zavisi kako teloto ke ti reagira i kolku imas za gubenje, kolku pogolema tezina imas povekje cm ke izgubis vo obem.