Нај ригорозното слабеење што го практикуваат моделите памук натопен во сок(џус) Што мислите во врска за ова и какви последици може да има. Многу девојки во светот се одлучни во својата намера да изгубат неколку килограми. Нивното бизарно однесување и наоѓањето нови начини за губење килограми не запира.
Не се лажете! Може да си направите проблем или да добиете некоја болест што цел живот ќе си страдате. Оддалечете се од компјутерот и брзата храна и ќе нема потреба од такви нездрави експерименти. Физичката активност и здравата храна се предуслов за витко и здраво, не исушено тело.
@Ketchup Кечо, а па кога си го натопиш во ацетон, ехее абе едно нешто Прсти да излижеш Ова веќе не смешно, туку жално станува. Се што ќе се направи и проба, само да не се вежба
Да не експериментирате по многу. Памукот е составен од целулоза, која желудочниот сок не може да ја свари, заради тоа се јавува чувство на ситост. Правете нормални диети, немојте со памук јадење, ве молам
А да си го мацкаме јас и ти со бензинче, или ацетон нешто, јас повеќе сум за бензин, остај го бензинот за мене, ти со ацетон мацки си.
Не давајте идеи, некое тинејџерско девојче може да си го расипе здравјето вака. Некои луѓе се без осет.
Ај купете си Глукоманан ако толку многу сакате желудникот да ви е полн а да јадете минимално и да ослабете, па поштедете се од непотребни болни патешествија. Уште ако имате бавен метаболизам ви посакувам прекрасно искуство од преплетот на цревата што ќе го добиете. Амерички срања создадени врз основа на болно-умните критериуми за нео-убавина.
Само некои ненормални можат ова да го применуваат. А уште поненормален е оној на кој му текнало ова...
Со какао има десет пати повеќе ефект. Го забрзува метаболизмот, за две недели 7 килограми и коса и нокти ќе ви попаѓаат ( гратис) П Р О В Е Р Е Н О !
Секој што размислува на ваков чекор, треба да се посоветува со психолог. И не, не сум ни саркастична ни сакам да навредам некој. Туку доколку некој сериозно размислува да јади памук за да ослаби значи има поголем проблем од обично слабеење и грижење за здравјето и изгледот.
Шта речи, а не погрешити? Коју поруку послати? Баба ми убаво си вели: Oд пуста мода- не можа да ода! ( на дијалект) Читаат мали деца- ќе си мислат дека така треба. Добро да не велам мали деца, да не се лутат ако читаат- еве МЛАДИ ЛУЃЕ ПОДАЛЕКУ ОД ПАМУКОТ!!! Навистина подалеку од дрога и алкохол, сега и од памук? Премногу е.