Здраво Феминки... ми треба број од др.Драгица Зенделовска, ве молам доколку некој има контакти нејзини нека ми пише. Поздрав
Здраво ако може некој што бил кај Цвета Динева Цеце да ми пише ме интересира нешто повеќе за начиот на работа
jas pocnav da idam kaj Cveta ..u sum zadovolna od nejzinit pristap ..i sea se pridrzuvam na ishranata .. od rezimot koj mi go rpepisa eve veke 3 nedeli i imam podobruvanje
А дали и кажуваш ти што не јадеш и според тоа ти прави план и дали ти кажа за отприлика колку врме колку кила ќе ослабеш?
Здраво , би сакала да го споделам и моето искуство со нутриционист. Пред 2 месеци ослабев 8 килограми со помош на нутриционист (за месец и неколку дена), кој работи онлајн (нема патни трошоци) , и сеуште ја имам истата тежина + се чувствувам и изгледам здраво. Дефинитивно секоја од нас има потреба од нутриционист. Во продолжение ви испраќам линк од мојот нутриционист https://www.facebook.com/tvojotnutricionist/
Super sto si ja postignala celta, moze li da mi kazes odprilkia od sto ti se sostoese ishranata, da ne e ona samo na zelencuk i ovosje? Fala ti odnapred
Pred zapocnuvanjeto na dietata isprakaat prasalnik kade ve prasuvaat za naviki, raspored na obroci, omileni namirnici, omileni obroci, pa gi vklucuvaat niv vo menito. Menito se menuvase na 2 nedeli kaj mene, vtorata faza bese pointeresna, imase raznovrsnost. Se jadat mnogu proteini, salati, ima mlecni proizvodi, malku ovosje, jatki - vo glavno prirodna hrana i zdravi namirnici. Ne cuvstvuvav glad, namaliv znacitelno vo obem, mnogu sum zadovolna i od srce bi gi preporacala na sekoj.
Bev vo SAD minatoto leto i od siot fast food imam i visok kilogrami i problemi so kozata. Razmisluvav da odam na nutrucionist, no ne znam kaj kogo i kolku bi cinelo bidejki nemam mnogu budzet.
https://zk.mk/cd-diet-klub-cveta-dineva-cece еве тука има бројче и каде се наоѓа месечно 1800 е јас почнав да одам кај неа па ќе видиме за резултати
Denes mi e prv den od 3 nedela kaj sto sum na ishrana od nutricionist -4kg arno ama vo obem sum mnogu poveke namalena. Vlegov vo farmerki sto gi imav kupeno pred da ostanam bremena! Ako e nekoj zaintetesiran za zenava ke vi dadam kontakt. Btw, licno ne sme se videle jas i taa. Mi praka tabela so hrana za 4 nedeli na fb a jas i plakam na smetka. Cista smetka, dolga ljubov. Vo sekoj slucaj ima efekt jas sum zasega prezadovolna! Mozete da ja najdete na fb Valentina Gligorova.