Zivo i zdravo neka e bebeto jas uste sum kaj nea, imam i nekoi zdravstveni problemi pa i toa resavame i sekako ima uspeh, uste sum bez terapija a vrednostite se namaluvaat. Se na se ona mi e doktor sto me leci so hrana ❤
Решив и јас после долго време да се обратам на нутриционист и тоа кај Ирина. Веќе некое време сум на нејзин план на исхрана. Полесно не ми било да бидам на диета.Уствари ова не е ниту диета ниту режим туку баш правилен начин на исхрана. Се согласувам со сѐ што напишала @angelalala . Ирина прво е достапна во секое време, илјада прашања да ѝ поставиш има трпение за сѐ. Јадењата и рецептите кои ги дава се превкусни. Секогаш сум сита , никогаш гладна, дури некогаш и ми е многу јадење. Немам којзнае колку многу килограми изгубено, но пак сум презадоволна бидејќи сѐ што пробав предходно не ми имаше ефект. Топла препорака за Ирина, нема да зажалите . Многу ми е криво што не почнав порано
Здраво и живо да е и твоето, големо да расте, моево веќе и не е баш бебе, уште малку 15 месеци ќе биде Не знам јас во глобала бев а и ќе бидам презадоволна, само сега да помине овој период бидејќи не можам да се придржувам баш баш оти се сме во движење со малата де на едно место, де на друго а плус и сеуште цица и затоа прекинав но да се средам пак почнувам кај Еми❤️
Цената е 1500 за програма од 3 недели. Убаво е да се менуваат програмите бидејќи после некое време се навикнува организмот и стагнира. Бара обавезно крвна слика , да објасниш убаво како се храниш, што јадиш, што не. Секако ако имаш здравствени проблеми и примаш терапија да кажеш. Исхраната и е многу прилагодена на твојата исхрана. Дури не чувствуваш дека си на режим. Обем ,килажа тоа се подразбира бара. Секоја недела ја известуваш. Мене ми се допаѓа што храната што ја дава не е скапа, што секако е многу важно.
Здраво девојки. Ми треба да ми препорачате нутриционист добар кој работи и онлајн. Ми треба за симнување 10-12кг. Ви благодарам.
И на ФБ и на Инстаграм е потпишана како Nutricoach.sr . Има пет оброци во текот на денот, три главни и две ужинки. Навистина е сѐ индивидуално . Оброците се испланирани зависно што јадеш . Ако не сакаш нешто ќе ти го замени со друго. Ако си гладен ќе ти појача на количина. Опфатено е сѐ во исхраната и оброците се разновидни. Единствено немам fast food, благо и грицки хаха меѓутоа дава интересни рецепти за благи овесни каши, пудинзи и диетални палачинки така да е компензирано благото
За неа се одлучив. И пишав. Само не ми е јасно 3 недели се повторува истото мени и потоа треба да се промени. Добро разбрав? Најмногу ми е страв како ќе се откажам од благото.
Добиваш програм од мени за цела недела. И тоа се повторува 3 недели. Кога јас издржав без благо , и ти ќе издржиш хаха верувај преубави рецепти има ,нема да кризираш
Исконтактирај ја на ФБ или Инстаграм. Потпишана е како Nutricoach.sr. Ќе ти даде контакт број , мејл. Инаку од Струмица е.
Sakam i jas da pocnam kaj Irina Georgieva. Tie sto se na nejzin program, po kolku vreme se gledaat prvite rezultati?
Зависи од организмот. Јас видливи резултати имав по еден месец. Различно е кај секој. Сѐ е индивидуално. Јас имам побавен метаболизам ,така да не сум од оние луѓе што слабеат по 8 кг месечно. Битно е да има резултати без гладување, па макар и 2 -3 килограми месечно да се.