Јас мислам дека имаме различно смути за детоксација сите спрема крвната слика. Така да,најдобро е да си уплатиш и да почнеш доколку одлучиш.
Девојки некој да не ја има држено програмата за детокс од Ирина што ни ја пушти? Оваа ми е трета недела од режимот па пред да почнам со нов програм сакам ова за детоксикација да го пробам ама не знам колку би издржала.
Ја имам ама ја немам држено. Планирам здравје за еден месец . Инаку ,мерете се во иста облека и наутро , секако испразнати
Различни рецепти дава , индивидуални се зависно од здравствената состојба. А и јас лично не сакам да споделувам рецепти бидејќи го ценам нејзиниот труд.
Добро утро Некој погоре пиша дека е најдобро наутро да се мериме, јас се мерев и сум -3кг за една недела. Имам и во обем намалено по облеката приметувам некои работи што ми беа тесни ми се тамн сега.
Zdravo, jas sum nova so profilot no redovno ve citam. I jas citajki od ovde odluciv da se konsultiram so Irina za programata. Ja dobiv vcera no kje ja pocnam od ponedelnik. Se nadevam kje spodeluvame mislenja. Pozdrav i izvinete za latinicata pisuvam od mobilen.
Ден 18 ми е денес и не издржав да не се мерам. Резултатите изненадувачки. - 4кг од почеток. Моментална тежина 58.300кг, целта е 50. Пишувајте овде резилтати да се мотивираме.
Во право сте биле за ова со мокрењево, не знам колку пати бев денес и насекое ме тера. А за прв ден супер ми оди. Едно време се осеќав ко шеќерот да ми падна ама пиев зелен чај со лимон и мед и одма ми стана подобро. Не знам дали рано е да се кажи ама супер е, па едвај чекам да се измерам по една недела.
Леле кога ќе видам колку сте ослабнале за една недела се разочарувам хахха се шалам мило ми е што имате убави резултати и што сте задоволни од програмите. Јас искрено воопшто не осеќам никаков проблем, глад..дури ми е премногу лесно .Ова ми е прво искуство со нутриционист , јас мислев којзнае каква никаква храна ќе јадам. Некои манџурии очекував. Тоа хранава и рецептите се повкусни од храната што ја јадев предходно. Инаку и јас да се пофалам со килограм помалку
Јас почнав и преку ден, на секој саат. Мислам ќе пукнам и не можам да се додржам. Но има резултат гледам по облеката а и намалена подуеност. И некако се повеќе сита сум, го гледам дм како си јаде плескавица,пржени компирчиња ми вика “сакаш?”. Јас му викам не.
Јас мислам дека засекогаш го сменав начинот на исхрана благодарение на режимов инаку мене дури сега ми се стабилизира мокрењето навечер, додека преку ден сеуште често
Прв ден ми е денес и за сега супер ми оди со оглед на тоа што никогаш не сум била на нешто слично или на диете. Се утепав од мокрење мислам на секој пола саат трчам во вц. Јадев појадок, ужина и ручек многу сум најадена дури и прејадена и многу вода пијам до сега од сабајле имам испиено 2 литри и плус таа вода со лимонот и зелен чај.
Зависно од тоа што јадеш . Базирана е на твојата нормална исхрана, но вметнува и храна што можеби прв пат ќе ја пробаш. На пример јас до сега немав јадено киноа ,ме бендиса начинот на која ми ја даде и јадам сега без проблем. Значи дава многу вкусни рецепти. Јас ја сакам храната приготвена со многу зеленчук и такво и ми е менито. Многу вкусни рецепти дава и благодарение на тоа прв пат толку да издржам на диета и за чудо да сум дисциплинирана и да не ме фаќа криза. Сигурно и други членки на форумов ќе ме потврдат за ова дека не се чувствуваш дека си на некаков режим или диета.
Секојдневие ми стана,а и плус можеш да ги преместиш оброците по денови. Не си условен со ништо,не си гладен.