Јас денес ја завршив третата недела односно ја завршив првата програма од Ирина. Резултат - 5кг. Наскоро ја почнувам и втората програма.
Денес ми е 5ти ден, не знам дали е рано ама се измерив предмалку во обем само, 1-2см сум во минус, се прерадував значи! Исто мерев ко пред да почнам и не би требало грешка да сум. Стомакот ми е -2см! В сабота и на вага ќе се измерам и пак во обем за да ѝ пренесам. Очекувам -2кг да сум, толку ми е целта на неделно ниво (имам повеќе вишок затоа). Вежбам и на орбитрек еднаш дневно засега, набивам кондиција оти ептен бев залежана. Не мислете се повеќе тие што сакате да слабеете, Ирина е правиот избор!
82kg за оваа недела. Намалена сум во обем ама не знам колку,стомакот ми спадна. Е сега навечер кога треба да јадам се тегнам некако,почнав да ја намалувам порцијата бидејќи не можам да ја дојадам. Ептен сум хепи и се осеќам прекрасно. Мана е што на работа многу седам, ама тоа е.
Супер јас се мерам секојдневно, чекам до крај на неделата дали ќе симнам. Обично после седмиот ден слабеам. Не знам дали е до исхраната, можеби така се погодило, ама последниве два месеци косата како луда ми расне
А како може да ти даде гаранција за нешто што сам треба да го правиш? Таа ти дава план на исхрана, твое е дали и колку ќе го почитуваш.
Веќе 10 дена сум на режимот кај Ирина и имам симнато 3 кг. Јадењата превкусни,јас никогаш помотивирана
Моите омилени мом џинс фармерки ми се големи. Треба повеќе дупчиња на каишите да направам. Задоволна сум ко за две недели, -5кг.
-1,1 кг и -10цм во стомак. Многу сум задоволна, од денес терам 2 недела. Супер ми оди па ќе видиме како ќе биде понатаму
Здраво женски, Ме инспириравте со муабетиве, ја контактирав Ирина, и сега чекам инструкции. Едвај чекам да почнам. Ви праќам виртуелни гушки на сите!
Здраво на сите. Мене одлично ми оди со програмата на Ирина. При крај сум со третата недела и чекам нова програма Прво одлично искуство со нутриционист и слабеење без мака и гладување