Вчера си каснав пица и се напив две чаши вино, како cheat day ми дојде. Ама мислам не е страшно и еднаш на две недели ова не влијае никако. Пред да почнам со програмата фармерките ме стегаа кај стомакот, особено ко ќе се најадев. А сега сосема комотно ми стојат, уште малку и лабави ќе ми се.
Дај кажете еден оброк од таа фамозна Ирина, да видиме што чудо е. Секако дека зависи од личност до личност и секако дека треба да и се цени работата на девојката, чисто ме интересира какви намирници има и каков начин на спремање - варено ли, печено итн, да видам дали би ми била и мене погодена нејзината програма.
Од денес ја почнувам третата недела, во оваа втората сум стопирала скоро никакви промени, но идемо даље нема откажување
Jas ja cekam programava za vtorata nedela, da vidime dali ke simnam poveke ova nedela!! Mi kaza deka ke mi smeni nesto
Дали е тежок детоксот за држење? Се мислам потака да го почнам. Денеска почнав од почеток со програмите . Последнава недела и пол немам промени ,ќе видам како ќе е за една недела
Важна е комуникацијата за да имаш резултати. Пресреќна сум, јас се частев денес за ова постигнување. Не е. Претежно вклучува салати,ама имаш и месо и благо. Има убави каши,се е скоцкано и средено,нема да се осетиш гладна. Почесто ќе мокриш. Важно е што нема забрани за ништо,јас си преферирам наутро кафе пред се и така се водев. Нема ништо пржено,се е варено и печено.
Нема никакво чудо туку едноставно убава комбинација на храната што ја јадиш. И секако дава вкусни рецепти. Дава значи сѐ. Храната е претежно варена и печена .Мене ми дозволува и сосем малце да пропржам , секако со малце маслиново. Пропржување мислам на зеленчукот пред да спремиш јадење,али тоа е со усул.
Имам деток програма, различни се за сите како и програмите ,ама се немам наканато да ја почнам имам пробано од некои од салатите и од благото . Нешто превкусно
Не , детокс програмите си се различни од тие за слабеење. Детоксот е едно, а слабеењето е друго,но секако се поврзани.
Mene mi se potrebni da simnam 5-6kg . Mislam deka e dobro sto sum odlucila programa za slabeenje ? Ili podobro e detoks?
Детокс се дава ако треба да се исчистиш од токсини во зависност од твојата килажа. Детокс може да ти го даде на крај.а може на почеток. Тоа она одлучува според крвната слика.
Викам дека различни детокс програми имаме. Јас ја зедов после Нова година. Не повеќе детокс програми . А инаку во нормалните програми за слабеење има детокс смути или наутро детокс од типот на лимон.