Јас пак не сфаќам. Јас имам една програма, не знам каква е. Вие што спомнувате детокс дали имате по две?
Ирина дава и детокс програма, тоа е претежно сурова , необработена храна. Од типот салати ,смути . Таа трае една недела,и се препорачува два пати годишно да направиш детокс,на зима и навечер. Не е тоа редовна програма. Можете да си нарачате и таква програма ако сакате,секако со консултација со неа . Инаку во редовните програми што ги имаме вклучен е детокс на организмот, лимон наутро или смути, меѓутоа не се тие детокс програми туку програми пред сѐ за слабеење . Детокс програми си се башка. Ме сфатите? Јас имам таква програма,ама уште ја немам држено. А и можеби мојата редовна програма е таква, сепак ова се индивидуални програми. Кај секој е различно
Здраво, ми утврдија Хашимото со Хипотиросис. Доста ми се зголемини антителата. Па би сакала да се обратам на некој добар нутриционист за детална исхрана со оваа дијагноза. Па ве молам за препорака и контакт
Како што можеш да прочиташ погоре, повеќе членки на форумов сме на програми за слабеење кај Ирина Георгиева, потпишана како Nutricoach.sr. Бидејќи е дипломиран нутриционист, претпоставувам дека прави програми и за лица со одреден здравствен проблем. Секако, мораш да се консултираш со неа. Имаше мислам постар коментар од членка на форумов, дека почнала кај неа за да си ја среди крвната слика и дека е задоволна. Мислам дека и Илија Бузлевски прави програми за тироидната жлезда.
Najdobro e kaj dr.Mitov sepak e doktor, a ne nutricionist samo.Koleska moja odese kaj nego za reumaticen artrtit i e prezadovolna posle 3 meseci ishrana.
Докторот дава терапија и насоки , останатото нутриционист. Нема потреба да иде кај доктор за исхрана, веќе си има доктор кој и ја води болеста.
Sekoj so svoj pamet.. Jas bev kaj Emilija i ne sum zadovolna. Koga pak bi odela kaj nutricionist sepak bi odela kaj doktor koj se bavi so nutricionizam
Другарка идеше кај неа,имаше и хормонални проблеми и беше бајаги дебела. На почетокот имаше резултат, меѓутоа после не. Али пак ќе кажам дека сѐ е индивидуално.
Како некој што одел кај Емилија ти кажувам девојкава Ирина е топ. Се посветува и прави план и програма само за тебе. Секогаш е на располагање. Емилија беше копи пејст
Намирниците ѝ се предобри, лесно се спремаат и никогаш не би ти текнало така да искомбинираш а да е многу вкусно и да заситува. Еве многу девојки сме тука со нејзини програми и сите сме задоволни. Од пржено кај мене само омлет за појадок имав во оваа програма два дена, другото сето е печено и варено. _____ Инаку денес ја завршувам првата програма и сум презадоволна со резултатите. Вкупно симнав 5 килограми (очекував 6 ама мислам дека има влијание што треба менструација да ми дојди за брзо), а во стомакот во обем 9см! Секако дека продолжувам понатаму, далеку ми е уште целта.
Девојки, се мислам помеѓу Ирена и Влатко од ВТ клуб. За ирена веќе се изначитав, може ли искуство кај Влатко кој бил?
Девојки јас имам видливи резултати во нозете. Е сега малку се лажев деновиве со добиеното и главоболките,но се подобра сум. Пак мокрам и вода многу пијам.
nutricoach.rs е профилот на инс на ирина така? Сакам да ја контактирам да почнам и јас бидејки читав мн позитивни коментари за неа