Zdravo devojki. Mi treba dobar nutricionist za bezglutenska hrana da mi podgotvi. Imam problemi so iritabilno debelo crevo, pa sakam da probam ovoj nacin, plus i bremena sum i uste tolku mi e izrazeno. Vi blagodaram
Девојки дали Ирина изготвува програма за личности со инсулинска резистенција? Дали некоја од вас има искуство со ваква исхрана?
Здраво, размислувам за програма за слабеење кај Ирина. Ве молам тие што имате слабеено со нејзина програма да споделите искуство. Породена сум пред два месеци и имам уште едно поголемо дете, денот ми е исполнет целосно , дали оброците што се од програма се лесни и брзи за спремање и дали е доволно количински? Со овошје до ручек јас не можам да преживеам...
Лани бев кај неа, резултати има уште првата недела, само имав замерка после вториот месец не мрдаше килажата и тоа траеше цел месец , побарав да смени нешто ама немаше заинтересираност од нејзина страна и слаба консултација, и се откажав, а инаку за тие два месеца ослабев 12 кила. Храната е ок има доста салата и воглавно ти дава манџи боранија, грашок, зелка... Се извинувам на долгиот пост, ако имаш уште прашања слободно пиши
Искрено иако беше незаинтересирана за соработка, кај неа имав најдобри резултати, пробав и уште две нутриционисти ама немав баш некој резултат по - 1кг за еден месец .
Јас лани плаќав 1400 за 1 месец , а сега мислам дека е поскапено 1700, ама не сум сигурна, ако знае некој сигурно нека одговори. Поздрав
Не е ссмо на овошје до ручек, јас ја почнав програмата кога бебето имаше 4 и пол месеци а големата керкичка 4 години, не е тешко за спремање, кај мене беше олеснително што мм јадеше се како мене само поголема количина. Да знаеш дека првите 2 3 дена имав страшни главоболки, мислам од навикнувањето на организмот без благо и нели пецива. И најбитно ја доев малечката.
Najdobar nutricionist - Emi Spasovska Mojsovska... predobra e i ishranata e vo sklop toa sto se jade po doma
Ако доеш рано ти е за диети. Се додека не поминат 5 месеци после породување не е пожелно одма да се почни со диети. Хормоните прво нека се смират.