Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слабеење со помош на нутриционист

Дискусија во 'Диети' започната од majamaja, 2 август 2010.

1. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Со среќа!
    Колку имаш за симнување? И со колку ќе стартуваш?
    Јас пред две години бев на режим од ирина и бев задоволна. Ем немаше многу за готвење ем успеав доста да намалам.
    Сега пробувам пак да бидам на истиот режим ама не севпридржувам скрос бидејќи дојам.

На lilo му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    И јас дојам и стрикно ми го адаптира за доилка.
    Инаку имам 91,4 да слезам на73 до 75 би било супер.
    Инаку многу се вкусни оброците и неодземаат многу време за готвење.

На Ana-lib му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Трепетлика

Трепетлика Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    270
    Дали Ирина е се уште активна на фб профилот Nutricoach?
    И пишав пред 2-3 дена ама сѐ уште не ми одговорила, а и јас би сакала да почнам кај неа.
    Исто ако може некоја од доилките да сподели дали ви се намали млекото откако ја следите програмата?
    Јас сум ептен со новороденче а имам мноооогу за симнување па не знам дали да почекам некое време или нема да ми влијае на лактацијата.

4. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    Ako i pisis za vikend ndma da odgovori.
    Jas taka neznaev i mislev me ignorira, a ustvari treba bo rabotni denovi.
    Na msn pisi i.
    Mene mlekoto mi e ok. Edna nedela sum na rezim i vednas sum podoslabena.
    Ce i kazes deka di doilka...

На Трепетлика му/ѝ се допаѓа ова.
  5. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.171
    Допаѓања:
    1.660
    Ако не ти враќа може да е породена, знам трудна беше :)

На Трепетлика му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nelisamil

Nelisamil Нов член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Почитувани дали некој од вас имал искуство со Илија Бузлевски зборам овој период и ве молам ако знае некој да ми каже колку се плаќа?Сакам да почнам со него.Ви благодарам однапред.

7. Orfea

Orfea Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2021
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    108
    Јас да споделам искуства бидејќи мака мачам со килограмите последниве 15 години:
    - Со Тања Турунџиева - слабеење брзо, доста соја ( на времето) даваше во оброците, ја прекинав диетата бидејќи не ми беше по мој вкус храната. Инаку беше доста ок за комуникација.
    - Со Цвета Динева - слабеење просечно, постојано бев гладна, многу овошје и јаглени хидрати и не ми беше долгорочно одржлива диетата. Ја купив и книгата нејзина и има корисни совети.
    - Др Митов - програма пролетно будење (неперсонализирана) - позитивно е што пешачев, се размрдав, рецептите се вкусни ама покомплицирани. И неговата книга ја купив, интересна е.
    - Емилија Спасовска Мојсовска - два пати имав одлични резултати кај неа, првиот пат морав да го прекинам режимот заради операција, па сега годинава пак, и листите што ги праќа се многу блиски до секојдневната исхрана и ги прилагодува на мојот вкус. -15кг за 3 месеци , само што јас ескивирам малку бидејќи сум по одмори, викенди па не успевам да се придржувам. Но не одам нагоре, стагнирам а тоа за мене е успех (нема јо јо ефект).

Се на се, веројатно е најважно нутриционистот да ве слуша и да ви ја прилагоди исхраната на вас а не на себе, и да е режимот одржлив долгорочно а не само во тие 2-3 месеци.

На pile30 и Nelisamil им се допаѓа ова.
  8. Healthy.girl

Healthy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2020
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    22
    Колку се плаќа кај Емилија ?

9. Spider-man

Spider-man Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    22
    Zdravo feminki. Sakam da zapocnam so programa kaj Ilija Buzlevski. Dali nekoja od vas ima iskustvo so nego i dali moze da mi kaze kolku se plakja kaj nego?

10. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Јас сум кај Митов, и сум презадоволна. Значи покрај слабеењето се осеќам попозитивно, среќно, наспано, неуморно...

11. SrbinkaaaA

SrbinkaaaA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2020
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    53
    Здрво девојки. Дали може да ми пише некоја што земала режими од Ирина? Поздрав

12. Milickaa

Milickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    6
    Дали има некој слабеено со Тања Дамјановска ме интересираа искуство ?

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.568
    Допаѓања:
    201.774
    Ако е таа што мислам, не верувам дека е нутриционист. Ако не сум грешка, застапник е на Хербалајф.

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Што те интересира?

15. Milickaa

Milickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    6
    Да рекламира Хербалајф како што видов кај неа на профил, но гледам и пишува дека прави план за исхрана исто така

16. Spider-man

Spider-man Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    22
    Site sto rabotaat so Herbalife nudat i planovi za ishrana koi vklucuva cajce od aloe i sejk koj treba da vi zameni pojadok. No, toa ne znaci deka se nutricionisti. Imam porano koristeno Herbalife i voopsto ne sum zadovolen od nivnite produkti.

17. indy5

indy5 Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите. Веќе некое време планирам да контактирам нутриционист, не исклучително за слабеење, туку повеќе од здравствени причини. Се мислам помеѓу Митов и Ирина. Ме интересира од ваши искуства колку навистина се персонализирани програмите, колку се достапни за соработка и комуникација, колку чинат програмите и за колку недели се и кај двајцата, дали се и двајцата онлајн и општо како фунцкионира целиот процес. Не успеав да најдам доволно информации за програмите на Митов, така што секое искуство би ми било корисно.

18. Mystery02

Mystery02 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2022
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, bil nekoj na rezhim kaj Cveta Dineva? Koja cena e mesechno? Kako ste zadovolni od rezhimot?

19. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.171
    Допаѓања:
    1.660
    Јас и мои блиски користевме диета кај Ирина и сфативме дека 90% е истата, само што кај некој има некое јадење плус а кај другиот го нема. Диетата се базира исклучиво на готвена храна, така што ако не си по готвењето, не ти ја препорачувам.

20. Трепетлика

Трепетлика Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    270
    Дали може некоја од доилките која следи програма од Ирина да ми каже дали и во програмата за доилки има детокс смути како втора ужина (со цитруси и ѓумбир)?
    Имам неколку програми од неа од пред бременоста кои би сакала пак да ги почнам, ама страв ми е смутиво да не ми ги исфрли течностите и да не ми влијае на лактација :/