Има такво смути за детоксикација. И јас дојам и баш и потенцирав. Сега ја почнав четвртата програма и до сега ославев 11 килограми значи за 9 недели. Лактацијата е ок
И јас сум била на таа, има да, ама се вратив. Јас немам карактер за тоа. Попрво ќе исклучам благо, леб, газирано отколку тоа. Во грамови, секој ден секој оброк во кујна...ту мач за мене.
Здраво,јас имам искуство со него,мене за 1 месец ми наплати 4500 денари. Програмата беше катастрофа,за толку пари а аматерски направена. Исхраната воопшто не ми се допадна ,со безвеза намирници.Воопшто не сум задоволна. Ја имам држено УН диета,многу подобра и по ефикасна,а воедно и без пари. Не го препорачувам. Мислам дека во последно многу е актуелен на Фацебоок и му се крена цената. Но некогаш на некој работи го плаќаме за жал името а не квалитетот. Мое искуство. Се најдобро. Твоја е одлуката
Јас и мене за 1 месец ми зеде 4500 денари,сега кога читам дека сите земаат од 1500 до 2000 ден ,неможам да верувам. Меѓутоа ќе речам ај скап ок,али програмата е катастрофа и многу аматерски направена. А воедно не ме ни праша што јадам и дали се јадам, воопшто не сум задоволна
Мене повеќе време ми требаше плус не ни вежбав, ама во секој случај сум задоволна. Еве сега скоро 3 месеци поминати од кога прекинав до тоа немам мрднато од килажата. Гледам да го задржам тој начин на исхрана ама не се придржувам 100% цело време и пак е супер.
Jas bev Kaj elena mirceska prezadovolna sum za 6meseci oslabev 25 kg bez vezbajne a imam premnogu baven metabolizam so 5obroci prviot pat se plaka 2000 sekoj nareden 1500 so program za 1mesec
Девојки, јас земав програма за дебелење од девојка од Битола, а братучедка ми зеде за слабеење. Во исто време ја почнавме. Програмата беше 1000 ден за 1 месец. Според наши цели, тежини, висини. Јас бев преслаба, а ниска сум. Братучедка ми е висока и беше полничка. На оваа програма сме веќе 2 и пол недели и имаме одлични резултати. Програмата е со 5 оброци и вежбање секој 2 ден по 20-30 мин.
Јас сум во моментов за 20дена сум -3кг што некако малце ми е дека ми е забавен метабулизмот.Има 3 оброци и 2 ужинки...Пола од тоа што ми даде не го јадев па ми направи комбинации со тоа што јадам.Го прашав зошто за 15дена толку малце резултат ми рече дека сум ги прескокнувала вечерите и така и беше дека сита де осеќав...сега сум пред циклус тешко ми е но стискам заби за овие 20 дена две грешки едно парче торта и едно бајадерче бонбонче.Не сака да се прескокнуваат оброците може да се намали на количина само битно се пишано да се внеси...Ке терам сега самостојно.2500ден му е со крвна слика за 1месеци на секој 15ти ден дава ново...ми фалат некој намирници ама ке стискам заби