Znaci Kaj site e razlicno sekoj mesec dve nedeli imav smuti od sumsko ovosje zamrznato ,posle uzinka portokal so 10 bademi,za rucek cezar salata ,posle uzinka smuti spanajk,banana I sok od limon i vecera salata
Фала. Ме интересираше дали дваат нешто посебно, некој план. Кога слабеам и јас така се хранам, да не плаќам џабе.
Не е ништо комплицирано моето мени не беше такво комплицирано затоа ти викам на секој различно имав риба,салати со авокадо,пченка,туна имав салата полнети тиквички,сарма само со месо со блитва ,спанаќ со киноа пробај па ќе кажиш после
Дали сте запознаени со Миамиа и ивакрасива? Ги следам и двете и некако не мислам дека имаат зад себе ништо поврзано со нутриционизам, дури едната од нив (миа) мислам и е дел од Хербалајф. Прашањето ми е дали сте имале искуство со некоја од нив?
Zdravo Sakam da ve prasham neshto za Tanja Turundzieva. Dali ste zadovolni kaj nea so toa shto jas odam so dijagnoza ne za slabeenje. Ima dosta visoka cena pa sakam da go znam iskustvoto
Сега видов после два дена ми вратила првиот пат....било каде да планираш направи си крвна слика претходно сите бараат
Jas ne bev za slabeenje kaj nea, ama ne bev zadovolna. Toj princip sto ona go tera e odamna napusten ( ovosje i sok do 2 casot, goli mandzi na baza na amarant, proso). Poveketo nutricionisti sega odat na 3 obroka i 2 uzinki sto mislam e pozdravo i poefikasno bez ogled dali e za slabeenje, popravanje ili resavanje nekoj zdravstven problem
Moeto licno iskustvo so Elena M. Decki edno ke vi kazam, da mi kazese nekoj deka se slabee bez gladuvanje i bez sport 7 kg za 3.5 nedeli eve.. Nemam zborovi za Elena, profesionalna i vo sekoe vreme e dostapna.. Samo najdobroto mozam da go napisam.. Za edna nedela vleguvam vo 2 mesec od programata ☺️
Девојки еве јас уште еднаш како многу искусна диеталка со нутриционисти најтопло ви го препорачувам Влатко од Битола Вт диет клуб.Толку е посветен на својата работа,супер комуникација,совети и лесно се адаптира на потребите на диеталецот(ова е доста битно за личности како мене што се покомплицирани со јадење)што не е случај со сите нутриционисти.И за сето ова има доста пристапна цена,јас моментално сум кај него и како што веке кажав со се сум задоволна и скоро сум на посакуваната цел.Еве накратко ако некоја се двоуми или бара нутриционист правец ВТ клуб
1800 ден е програмата за еден месец и е во два дела на секој 2 недели -прилагодена по резултати,желби и се што треба