Хербалајф е најголемото ѓубре шо се продава на пазарот. Херба лајв фактички ти е спида, база на кокаинска паста. Ако си за суплементи земиси Липо 6 блек од хардкоршоп.
Zdravo Ako moze preporaka za dobar nutricionist megjutoa mi treba programa za nakachuvanje na kilaza? Fala vi
Божидар Пецаковски. Одлични трансформации прави. https://instagram.com/bozhidarpecak?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
Здраво на сите . Дали некој во скоро време имал искуство со Клаудија Адеми ? Имам слушнато дека е многу скапа програма ,но дали вреди ???
Zdravoo, dali nekoja od vas bila na nutricionist za vaginalna kandida? Sakam da odam da mi napravi plan za ishrana i recepti bidejki imam dolgotrajna kandida, a lekot e vo hranata.
Предлог за нитриционист преку кој можам да ослабнам 30+ кила? picky eater сум ептен, откако се породив не личам на човек, а дојам и не можам да си експериментирам на своја рака како порано да се изгладнувам. Пробав еднаш така и ми се намали млекото
Здраво Го прочитав цел форум.Кога почнав да читам бев со намера да најдам искуства кај Емилија,бидејќи сакав да одам кај неа...Ама читам дека многу се жалат од комуникацијата со неа.Некоја Ирина прво многу членови ја фалеа,па после има многу незадоволни од неа... Исто и со Влатко и Илија... И Др Митов како што прочитав многу многу не го пофалија... Божидар го фалат многумина, и Елена Мирчевска мислам беше И сега незнам кај Кого да одам Имам инсулинска резиденција и голем дефицит на Д витамин и +27кг Веке 3недели како вежбам kangoo jumps, а и онака сум active, пешачам секој ден. Ајде сега помош за избор и излез од дилема Благодарам
Јас лично немам искуство, но од Инстаграм што пратам, Антонио Велковски ajdedajademe е на инста, ми е многу океј. Нормални совети, нормална храна, фин и културен. Провери го таму, па ако ти се допадне можеш и да му пишеш
Ајде јас да споделам од мое искуство, можеби веќе си ги видела моите постови. На пр кај Ирина на почетокот беше ок, се адаптираше на моите потреби дека баш сум комплицирана со јаденје јас ,дека беше малку комплицирана и програмата да, со грамажи со покомплекси оброци ,ама нели се за резултати и правев се ама не мрднавме од мртва точка,незнам баш на што се должеше нашиот неуспех, е ако прашуваш за Влатко од Битола ВТ ДИЕТ КЛУБ ,можам само да ти го препорачам најсрдечно Работи посветено, комуникација супер и резултати видливи..Баш е професинален и отворен за соработка ,програмите не се комплицирани во општо и успешни се најбитно.Плус ако имаш и здраствен проблем сигурна сум ке најде решение ...еве се најдобро имам да кажам за него