Уплатив кај Елена Мирческа, за колку време ти ја праќа програмата откако ќе уплатиш? Ми рече до 20 работни денови, па ме интересираше дали конкретно се 20 денови или ја пушта и порано. Фала многу )) Уплатив кај Елена Мирческа, за колку време ти ја праќа програмата откако ќе уплатиш? Ми рече до 20 работни денови, па ме интересираше дали конкретно се 20 денови или ја пушта и порано. Фала многу ))
Не порано ми ја прати...откако и пратив се што ми бараше и пополнав прашалници што ми ги пушти мислам 10тина дена поминаа
Zdravo feminki. Razmisluvam da zemam rezim kaj Marija Sokoloska. Dali nekoja od vas imala iskustvo so nea? Dali ste zadovolni? Isto bi ve zamolila, ako nekoja moze i saka, vo privatna poraka da mi prate nejzin rezim, za da vidam kako izgleda. Znam deka e se individualno, no bi sakala da vidam kako izgleda za da imam pretstava dali bi ja izdrzala ili ne nejzinata dieta.
Здраво да прашам програм за слабеење кај Елена Мирческа дали оброците се лесни и брзи за подготовка. Ви благодарам однспред
Најтопло ти ја препорачувам нутриционист Марија Матовска од Nutri3m. Магистратурата и е токму за заболувања на тироидната жлезда. Скромна, секогаш достапна и со пристапна цена. Можеш да ја контактираш на Facebook или Instagram профилот.
Дали знаеш колку наплаќа, и како отприлика изгледа нејзината програма? Сите нутриционисти до сега ми ставаат премногу готвени оброци... јас немам време толку.
Има три главни оброци и две ужинки, а за готвени јадења има прашалник што се пополнува на почеток, колку време имаш за готвење, повеќе, помалку ...Цената мислам е од 1800 во зависност од дијагнозата.
Фала ти многу. Дали би ти претставувало проблем отприлика да ми кажеш како изгледа дел од програмата? (Не целосно, се разбира). Прашувам затоа што и по други нутриционисти кај што сум одел, сите тврдат дека ја персонализираат според потребите на клиентот а пак готвење еден куп... Ниту имам време ниту желба да готвам.
Здраво Ако сака некој да сподели искуство со nutricoach.sr односно со Ирина? Колку месеци бевте на режим кај неа,како оди намалувањето на кг,дали плус имавте некоја физичка активност? Фала однапред!
Zdr dali go imate probano od natura terapi diet shake ve molam itno odg mi oti utre sakam da odam da kupam i da probam pa me interesiraat rezultati i iskustva
A da mi kazete neshto za slabenje nekoi apcinja gledam na proven imaat ve molam pisete nekoi i da ne se stetni pocnuvam posle 18 da ne jadam aj za sovet ve molam itno mi treba da oslabam za 2 meseca na bitma vencavka sum