Фала ти многу. Дали би ти претставувало проблем отприлика да ми кажеш како изгледа дел од програмата? (Не целосно, се разбира). Прашувам затоа што и по други нутриционисти кај што сум одел, сите тврдат дека ја персонализираат според потребите на клиентот а пак готвење еден куп... Ниту имам време ниту желба да готвам.
Zdr dali go imate probano od natura terapi diet shake ve molam itno odg mi oti utre sakam da odam da kupam i da probam pa me interesiraat rezultati i iskustva
A da mi kazete neshto za slabenje nekoi apcinja gledam na proven imaat ve molam pisete nekoi i da ne se stetni pocnuvam posle 18 da ne jadam aj za sovet ve molam itno mi treba da oslabam za 2 meseca na bitma vencavka sum
Па да, веројатно е така. Јас бев на персонализирана, ми стави многу готвење (што не ми е омилена активност), почнав убаво и негде после 10-тиот ден ме фати страшна мрза да готвам и голем дел од оброците ги јадев купечки, меѓутоа морам да признам дека немав некоја физичка активност па може и заради тоа...
До оброците е според мене, купечки имаат скриени калории доста, веројатно немало дефицит.. Кажувам оти баш после операција ја држев програмата, освен до тоалет и до тераса не движев никаде, не мрдав буквално
Еххх, истрајна си била, ти завидувам. Јас сум сега кај др. Митов, и кај него има готвење ама некако поедноставни се рецептите и помалку време ми одзема.
Некој да не има уплатено кај Наде програма? Гледам многу реклами по инста и дали стварно толку многу слабеат луѓе
@FreeToGo, а ти рече да се мериш секој ден и да му праќаш колку си? Мене пред 4 години така знам ми рече и не праќав секој ден секако. Кај е изводливо прво секојдневно мерење, нејќев ни да се мерам и опседнувам, а и не варира килажата до толку. Чудно ми беше ова и глупо искрено. Јас и релативно малку се придржував тогаш па така што не можам баш да кажам дали му ја бива или не програмата. Уште цената е 3000 или покачи? Конкретно за мојот случај, некако премногу обично и премалку содржајна беше програмата како за таа цена. Очекував поише некако. Ајде терај ти, придржувај се и да имаш резултати па да се пофалиш.
Ауу, не бе, не ми рече да се мерам Ама ми рече дека првиот месец ќе ослабам и до 5 кг што за мене е супер. Инаку до лани беше уште 3000, за сега не знам.